HCL.HR

HCL Video: Video komentar

Zaigrao sam Chernobylite, stigao profesor Igor u nuklearku

Igor Belan prije 23 sata

Chernobylite je vani u punoj verziji, a nakon što su mi poslali onaj ludi paket s lutkicom očekivanja su porasla. Još se i glavni lik zove Igor! Pa idemo zakoračiti u zonu isključenja i vidjeti kako počinje puno izdanje nakon što sam već probao Early Access verziju.

Zaigrao sam službenu igru Olimpijskih igara u Tokiju, slučajno napravio savršenog sportaša

Igor Belan prije 2 dana

U službenoj igri Olimpijskih igara u Tokiju ima svega. Od raznih disciplina, preko mogućnosti da napraviš svog savršenog sportaša pa sve do legendarnog Sonica (ozbiljno). Zaigrao sam PS4 verziju da vam sve to malo dočaram.

Bježao sam iz indijskog pakla u igri Escape from Naraka

Igor Belan prije 3 dana

Escape from Naraka je platformer iz prvog lica u kojem je cilj što prije završiti sve izazovnije levele. I btw, nalazite se u indijskom ekvivalentu pakla, a ogromni slonovi s čekićima vas pokušavaju ubiti. Sretno!

Probao sam free to play pucačinu Splitgate, samo redao headshote

Igor Belan prije 4 dana

Splitgate djeluje kao točno onaj tip pucačine kakav volim. Male arene, brzi refleksi, direktna oružja i akcija bez prestanka. Malo baca na arena shootere iz prošlosti, ali ima i svoj specifičan začin – gameplay s portalima.

Igramo Bang-On Balls: Chronicles (EP2): Lopta našla prijatelja

Igor Belan prije 6 dana

Odlučio sam još jednom uletjeti u Bang-On Balls: Chronicles da vidim mogu li pronaći ključ za otključavanje sljedećeg levela, a na kraju sam našao nešto mnogo vrjednije – pravo prijateljstvo.

Je li ovo novi free to play Pokemon hit? Probao sam Pokemon Unite!

Igor Belan prije 1 tjedan

Pokemon Unite je vani za Switch pa idemo vidjeti može li besplatna Pokemon MOBA postati novi hit u žanru pa možda i približiti žanr onima kojima prije nije bio privlačan?

Gasio sam požare u Černobilu, skoro me ubila radijacija

Filip Zorić 20.07.2021.

Chernobyl Liquidators Simulator je igra koja prikazuje grozote s kojima su se suočili tzv. černobilski likvidatori. Postao sam vatrogasac u demo verziji igre kako bih saznao koliko je sve realistično odrađeno. Evo kako je prošlo.

Igramo Claire de Lune (EP2): Napadaju me pauci, a nemam oružja

Igor Belan 19.07.2021.

Možda vam se ovo što držim u ruci čini kao nekako oružje, ali ne – to je ništa. To stvara kocke, a po novome čak i trampoline! Pa pogledajte kako sam na kraju morao nadmudriti vanzemaljske paukove dok tražim kćer na stranom planetu.

Zaigrao sam novu igru tvoraca Bioshocka i bio šokiran

Igor Belan 17.07.2021.

Gotovo odnikud nedavno je izašla igra Claire de Lune, puzzle avantura s dovitljivom sci-fi pričom i uzorima poput Portala i The Talos Principlea. Zaigrao sam prvih pola sata i sve mi nešto miriši na novi serijal!

Spašavao sam selo s hrvatskom loptom u igri Bang-On Balls: Chronicles

Igor Belan 15.07.2021.

Bang-On Balls: Chronicles je staromodni platformer koji izgleda moderno, a mogao bi vas podsjetiti na najbolje dane Super Maria 64. No u glavnoj ulozi je jedna lopta i to bitno mijenja stvari…

Igramo Arid (EP2): Uletio sam u pješčanu oluju

Igor Belan 13.07.2021.

Arid nije igra za nestrpljive. Možda nema tipičnih neprijatelja koji vas vrebaju, ali u ovoj survival igri teško je postići išta kad je sunce tako jako, a vi tako žedni. Pa evo kako je prošao moj drugi pokušaj da se spasim iz svega toga.

Probao sam Farmer’s Life, daleko najsmješniji farmerski simulator do sada

Igor Belan 08.07.2021.

Farmer’s Life nije poput drugih simulatora – ova igra ima glavnog lika, glavnu svinju, čak i nekakvu priču koja sve to povezuje. Čak mi je krivo nazvat ju samo simulatorom – ovo je dramatična avantura.

Arid je nova igra preživljavanja u pustinji i mislim da biste je trebali probati

Igor Belan 06.07.2021.

Avion vam se srušio u pustinji, nekim čudom ste preživjeli, a prijatelji tragaju za vama. Ali traže na krivom mjestu. Možete li im se približiti prije nego vas sunce i vruć pijesak dotuču? Arid vas stavlja u tu situaciju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?