HCL.HR

God of War (PS4) (Datum izlaska: 20.04.2018.)

Žanr: akcijska avantura       Developer: SCE Santa Monica Studio       Izdavač: Sony Interactive Entertainment

PS4

Nakon što je grčki panteon isprašen, na Kratosov red je došla ekipa nordijske mitologije. Thoru se tresu gaće, a čekić u rukama još i više.

0

God of War (PS4) vijesti

God of War moći će se igrati i na hrvatskom jeziku

Zoran Žalac prije 4 dana

Jedna od najzanimljivijih stvari nove God of War igre koju smo imali priliku zaigrati prije izlaska bila je podrška za hrvatski jezik – i to ne samo u prijevodu titlova.

God of War zazire od mikrotransakcija pa ih neće ni imati

Petra Rukav 07.03.2018.

Bez obzira jesu li prikladne ili ne, mikrotransakcije su element mnogih videoigara, no Sony Santa Monica Studio poručio je kako nema proklete šanse da će iste zaživjeti u njihovoj God of War PS4 ekskluzivi.

Potvrđen je datum izlaska God of Wara

Zoran Žalac 23.01.2018.

Sony je napokon otkrio kada ćemo igrati veliku ovogodišnju PlayStation 4 ekskluzivu, a dobili smo i novi trailer s Kratosom i njegovim malim.

God of War (PS4) video

God of War u TV reklami izgleda ljepše nego što će stvarno izgledati

Zoran Žalac prije 4 dana

Sony je za svoju veliku proljetnu PS4 ekskluzivu pripremio podjednako veliku televizijsku reklamu u kojoj nas upoznaje s Kratosovim odgojnim metodama.

Novi trailer za God of War fokusiran je na priču o Atreusu

Petra Rukav 16.12.2017.

PS4 ekskluziva God of War dobila je novi trailer koji nam želi dočarati zanimljivu priču o Atreusu, Kratosovom sinu. Pripovjedač zadire u Atreusov karakter i upoznaje nas s nekim osebujnim sposobnostima koje isti posjeduje.

Kratos je tata od zanata u novom God of War traileru

Zoran Žalac 30.10.2017.

Kratak isječak novog God of Wara pobliže nam demonstrira borbu u kojoj Kratos ima dosta vještog pomoćnika i prilično sposobnu sjekiru.

God of War (PS4) specijali

Igrali smo God of War za PS4 i bio je božanstveno brutalan

Zoran Žalac prije 4 dana

Kratos na svojim plećima nosi popriličan staž, ali kod tog veterana u novom God of Waru nema mjesta za reumu i ostale staračke probleme.

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.