HCL.HR

Oznaka: Roguelite igre

The Last of Us Part II Remastered demonstrirao je novi mod No Return

Zoran Žalac prije 4 dana

No Return mod bit će jedan od novih dodataka u remasteru igre The Last of Us Part II, a Naughty Dog je sada prikazao što od istoga možemo očekivati.

Wild Bastards je svemirski vestern koji kombinira pucačinu i strategiju

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Najavljena je nova igra Wild Bastards koja spaja praktički sve što se može spojiti: vestern i sci-fi, pucačinu i strategiju, proceduralno generiranje s roguelike elementima.

RecenzijaWizard with a Gun

Boris Koroušić 23.11.2023.

Wizard with a Gun je crtićoliki naslov spašavanja svijeta pomoću magičnih metaka i vraćanja vremena. Hoćete li i vi nakon odigravanja ove igre poželjeti vratiti vrijeme unatrag?

Najavljena je nova Deep Rock Galactic igra – Rogue Core

Zoran Žalac 05.10.2023.

Rudarska igra Deep Rock Galactic dobit će svoj spin-off naslov u obliku roguelite naslova za kooperativno igranje do četvero igrača.

33 Immortals je kooperativna igra za 33 igrača

Zoran Žalac 12.06.2023.

Od kreatora uspješnih igara Jotun i Spiritfarer dolazi nam akcijski naslov 33 Immortals koji će na isti ekran staviti do 33 igrača istovremeno.

RecenzijaDarkest Dungeon 2

Filip Zorić 01.06.2023.

Nakon više od godinu dana provedenih u early accessu, Darkest Dungeon 2 je konačno izašao iz svoje tamnice. Isplati li se opet riskirati zdrav razum u ovom nastavku?

Napokon je izašao Crab Champions, pucačina s onim rakom koji pleše

Zoran Žalac 03.04.2023.

Na prvi april 2023. pojavila se igra koja je najavljena na prvi april 2019., po glazbenom spotu koji je objavljen na prvi april 2018. Upoznajte Crab Champions.

RecenzijaThe Light Brigade

Stjepan Fikter 25.03.2023.

Spoj roguelite mehanika i naoružanja iz Drugog svjetskog rata čini The Light Brigade poprilično zabavnim iskustvom u okruženju virtualne stvarnosti.

Spremite se za stres i gubljenje razuma, Darkest Dungeon 2 ima datum izlaska

Stjepan Fikter 07.02.2023.

Nakon što smo gubili razum u tamnicama early accessa, Darkest Dungeon 2 uskoro nas vodi u potpuno nove avanture jer se igra polagano sprema za izlazak pune verzije.

Evo kako će se igrati Hitman 3: Freelancer

Zoran Žalac 27.10.2022.

IO Interactive objasnio je kako će se igrati novi mod za Hitmana 3, zvan Freelancer, koji stiže početkom sljedeće godine kao besplatni dodatak svim vlasnicima igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?