HCL.HR

Oznaka: World of Tanks Srbija

Tvorci World of Tanksa otvaraju studio u Srbiji

Zoran Žalac 14.06.2022.

Tvrtka Wargaming najavila je otvaranje dva nova studija koja će zajedno zapošljavati do 400 ljudi, a jedan od studija otvara se i u Srbiji, preciznije – Beogradu.

Prijavite se na naš novi World of Tanks turnir

Igor Belan 26.10.2016.

Novi WoT Adria Open kup otvorio je vrata za vaše prijave – okupite ekipu i ove subote dođite na online borbu za WoT Gold protiv drugih tenkista iz cijele regije.

Naš novi World of Tanks kup igra se ove subote, prijavite svoj tim

Igor Belan 20.10.2016.

I ove subote svi WoT timovi iz regije željni dobre makljaže tenkovima mogu sudjelovati u našem novom WoT Adria Open kupu u sklopu kojeg dijelimo brdo golda. Samo se morate prijaviti!

Novi World of Tanks Adria Open kup spreman za vaše prijave!

Igor Belan 14.10.2016.

Nakon male pauze, ipak nastavljamo s našim redovitim WoT Adria Open kupovima svake subote. Prijavite se do sutra u 17 sati i osvojite taj WoT gold!

Ekipa NHF Silver osvojila prošli WoT Adria kup, prijavite se za novi

Igor Belan 21.09.2016.

Naša serija World of Tanks kupova na ESL-u Adria nastavlja se i ovog vikenda. Pridružite nam se u online bitkama u subotu u 17 sati na našem 26. po redu WoT Adria Openu!

Pripremite tenkove, okupite ekipu – otvorene su prijave za naš novi WoT turnir

Igor Belan 15.09.2016.

Vrijeme je za novu rundu napucavanja s tenkovima na ESL-u Adria. Pozivamo sve igrače da nam se pridruže na novom turniru ove subote – dijeli se brdo golda, a igra se online, iz udobnosti vašeg doma.

Prijavite svoj tim za naš novi World of Tanks kup ove subote

Igor Belan 07.09.2016.

Srpska ekipa No Hard Feelings Silver slavila je prošlog vikenda – koji tim će biti najbolji ove subote? Prijavite svoju ekipu i ugrabite hrpu golda na našem novom WoT 7on7 Adria Openu.

WoT Adria kupovi vratili se s godišnjeg, prijavite se za kup ove subote

Igor Belan 01.09.2016.

Ljetna pauza je gotova – vraćamo se organizaciji redovitih kupova u World of Tanksu, a prvi kup nakon pauze igra se već ove subote. Prijavite svoj tim i uzmite nam taj gold!

Timovi Crna Ruza i Digimons slavili ovog vikenda, prijavite se za nove WoT kupove

Igor Belan 18.07.2016.

Dok timovi Crna Ruza i Digimons broje silni Gold koji su osvojili prošlog vikenda, naši novi World of Tanks kupovi čekaju vaše prijave – sve je besplatno, igra se online, svi ste pozvani i dijeli se gold.

Naši WoT kupovi nastavljaju se i ovog vikenda, prijavite svoj tim!

Igor Belan 14.07.2016.

Opet je to vrijeme tik prije vikenda kada vas pozivamo da se prijavite na novu rundu napucavanja u WoT-u. Pozvani su svi regionalni timovi, a dijeli se brdo Golda.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?