HCL.HR

PS2

PLATFORMA

Godine 2001. sivo je postalo crno, a PlayStation 2 se vinuo u dotad neviđene visine i krenuo prema svom cilju da postane najprodavanija kućna konzola do danas. Bez prave konkurencije, Sonyjeva je platforma početkom 21. stoljeća pokosila i pokorila sve živo, ukrala svjetla pozornice PC gamingu i osnažila poziciju konzole kao multimedijalnog uređaja u kućanstvu. Imati PS2 u to vrijeme nije bilo stvar prestiža, već stvar gaming kulture.

PS2 Recenzije

RecenzijaDestroy All Humans!

Filip Zorić 10.08.2020.

Stigao nam je remaster za Destroy All Humans, kultni akcijski naslov koji je originalno izašao za PlayStation 2. No je li bolje da se ovaj svemirac vrati na svoj matični planet?

RecenzijaPro Evolution Soccer 2014

Duje Kozomara 20.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Novi PES donosi najveću količinu promjena koju je serijal doživio na ovoj generaciji, no razvoj igre od nule u kratkom razdoblju uzeo je danak.

RecenzijaFIFA 14

Zoran Žalac 12.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Nogomet je rapsodija ako se igra tečno i maštovito. Isto je i s ovogodišnjom Fifom koja igraču pruža uvjete za takvu igru, ali pri tome pokazuje i znakove ograničenosti u njoj.

PS2 Vijesti

X-Men Origins: Wolverine – igra koja je bila bolja od filma

Zoran Žalac 01.05.2024.

Na današnji dan prije točno 15 godina igrao se X-Men Origins: Wolverine, jedan od najboljih naslova s ikoničnim mutantom.

Pro Evolution Soccer 6 – udarna snaga: 99

Zoran Žalac 27.04.2024.

Na današnji dan prije točno 18 godina lansiran je Winning Eleven 10, na našem tržištu poznat kao Pro Evolution Soccer 6. Neki će fanovi reći – zadnji dobar PES.

LEGO verzija Resident Evila 4 izgleda fantastično

Filip Zorić 15.03.2023.

Uskoro ćemo moći zaigrati Resident Evil 4 u novom ruhu, ali evo vam prilike da vidite kako igra izgleda u kockastom izdanju.

PS2 Specijali

Nema rezultata

PS2 Igre

Primal

Domagoj Plantak 30.07.2021.

Akcijska avantura gdje u ulozi 21-godišnje Jennifer istražujete demonske svjetove tamaneći pritom druge demone u svijetu Oblivion kako biste spasili vanjski svijet. Na putu vam pomaže i maleni gargoyle, Scree.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?