HCL.HR

E3 2008 – Sve ostale Prezentacije – Part 1

Duje Kozomara 21.07.2008.   •   0 komentara


Odlučili smo napraviti i poseban tekst kako bi pokrili sve one igre i događaje koji nisu spomenuti na Microsoftovoj, Sonyevoj ili Nintendovoj konferenciji. Ovo je prvi dio toga teksta.

Odlučili smo napraviti i poseban tekst kako bi pokrili sve one igre i događaje koji nisu spomenuti na Microsoftovoj, Sonyevoj ili Nintendovoj konferenciji. Navest ćemo sve izdavače te razvojne timove ( publishere i developere, jel ) koji su se sa svojim projektima pojavili na E3-u 2008, i pokazati vam najinteresantnije naslove koje su nam predstavili. Tekst se ispostavio preglomaznim za objaviti u jednom dijelu, stoga sada čitate prvi dio ovog dvodjelnog teksta. Da vas više ne budnimo, jednostavno kliknite na “Dalje…” kad dođete do dna. Pa, krenimo abecednim redom…

2K Games/2K Sports

Od naslova koje nam je 2K Games predstavio, najviše pažnje zasigurno je dobila PS3 verzija Bioshocka. Fanovi su napokon mogli vidjeti kako će igra, koja stiže 15. listopada izgledati na Sonyevoj konzoli, a prvi gameplay trailer u kojem su uživali pogledajte i vi ispod ovog komada teksta. Osim Bioshocka, predstavljeni su i Sid Meier’s Civilization IV: Colonization ( PC, 15. Listopad ), te Borderlands ( PC, X360, PS3, datum izlaska nepoznat ). 2K Sportsov najinteresantniji naslov bio je NBA 2K9. Igra stiže na X360, PS2 te PS3, a datum izlaska još je nepoznat za sve platforme.


Activision

Na Activisionovom boothu najviše se interesa probudilo za Call of Duty: World at War, Guitar Hero World Tour, te Spider-Man: Web of Shadows, a samo malo manje za Marvel: Ultimate Alliance 2 Fusion, Quantum of Solace te novi Wolfenstein. Nedavno ste mogli na HCL-u pročitati Call of Duty: World at War najavu, a za one koji su slučajno još uvijek neinformirani, igra stiže na PC, PS3, X360 i Wii 15. Listopada. Donosimo vam dva trailera Guitar Hero World Toura, koji će izaći za PS2, PS3, Wii i X360… Opet 15. Listopada.


Akella

Akella je relativno mali ruski izdavač, koji je na E3-u predstavio svoj najnoviji projekt: Postal 3. Treći nastavak kontroverznog serijala ( nesmijemo izostaviti ni činjenicu da je Uwe Boll snimio film po njemu ) stiže 1. Listopada za PC i Xbox 360, a evo i gameplay trailera. Pobješnjeli jazavac? wtf?


Bethesda Softworks

Bethesda je predstavila Fallout 3, o kojem je sve već rečeno u tekstu koji je kolega Renić napisao o Microsoftovoj konferenciji. Trailere novog Fallouta također možete pogledati tamo. Igra izgleda dosta interesantno, no nastavimo dalje…

Capcom

Resident Evil 5 je bez ikakve sumnje najinteresantniji i najočekivaniji Capcomov naslov na ovogodišnjem E3-u, no i ovaj put detalji i traileri o igri predstavljeni su na Microsoftovoj konferenciji. Osim odličnog Resia 5 dobili smo nove trailere za Mega Mana 9 ( Wii, PS3 i X360, datum izlaska još nije poznat ), a tu je i Street Fighter 4 ( PC, PS3, X360, datum izlaska takođe nepoznat). Predstavljen nam je i Bionic Commando trailer koji sadrži podosta gameplaya, primjećujemo i poteze „na koje bi i Spiderman bio ljubomoran“. Datum izlaska opet nepoznat.


Codemasters

Najzanimljiviji Codemastersov naslov ove godine bio je Rise of the Argonauts. Zanimljiv RPG stiže na PC, X360 i PS3, a datum je još uvijek nepoznanica. Prikazani su bili i Operation Flashpoint 2: Dragon Rising ( PC, X360, PS3, izlazi u 2009-toj ), te Jumpgate Evolution ( PC, 15. prosinca )


Deep Silver

Deep Silver imao je par naslova na E3-u 2008, no tu je bio jedan posebno vrijedan pažnje. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky trebao bi na PC-u izaći za malo više od mjesec dana (29. Kolovoza), a donosimo vam jedan gameplay te jedan cinematic trailer. What awaits you, S.T.A.L.K.E.R, in the Zone that changed?


Eidos Interactive

Eidosova karika za ovogodišnji E3 definitivno je bio Tomb Raider Underworld. Spomenuti su i Just Cause 2, Monster Lab i Battlestations: Pacific, no najviše interesa (očekivano) privukao je novi Tomb Raider, koji bi trebao izaći 18. Studenog za PC, PS3 i X360. Donosimo vam „ekskluzivni trailer“ te intervju u kojem možete otkriti ponešto o priči, zagonetkama i okružju u novim pustolovinama Lare Croft (koja izgleda opakije nego ikad).


Electronic Arts

EA je, kako se to i očekuje od „gigantskog publishera“ poput njega, održao odužu press konferenciju na kojoj je predstavio sve nadolazeće naslove. Složili su i „label cam montage“, humorističnu montažicu svojih trenutnih i nadolazećih hitova. Od mnoštva prikazanih naslova bitno je spomenuti Spore ( PC, 5. Rujna ); Crysis Warhead ( PC, jesen 2008 ), Mercenaries 2: World in Flames ( PC, X360, PS2, PS3, 31. Kolovoza ), Dead Space (PC, X360, PS3, 31. Listopada ), Mirror’s Edge ( PC, X360, PS3, 15. Listopada ) i Left 4 Dead ( PC, X360, 15. Listopada ). Za sve navedene igre možete pogledati i prikazane trailere, koji sadrže podosta gameplaya.


Gamecock

Kada guglate „gamecock“, wikipedia vas lijepo informira: „A gamecock is a type of rooster with physical and behavioral traits derived from breeding for cockfighting“. Ipak, Gamecock na kojeg mi mislimo je Američki publisher, a predstavio nam je akcijski naslov Velvet Assassin ( PC, X360, 15. Prosinca ), te FPS naslov Legendary ( PC, X360, PS3, 15. Rujn a). Nije loše, priznajemo.


GOA

Warhammer MMORPG – Warhammer Online: Age of Reckoning stiže 15. Listopada samo za PC gamere, a evo nam i gameplay trailera.

>> Dalje na drugi dio ovog reporta >> Nazad na centralni dio E3 Reporta

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?