HCL.HR

Guru Gaming LAN #2

Guru Gaming i HCL 19.02.2010.   •   4 komentara


Drugu godinu zaredom članovi multigaming klana Guru Gaming okupili su se na dvodnevnom LAN-u. Donosimo kratko izvješće sa eventa za sve vas znatiželjnike.

Drugu godinu zaredom članovi multigaming klana Guru Gaming okupili su se na dvodnevnom LAN-u. Domaćin je kao i prošle godine ostala Rijeka, a glavni organizator klan leader Ivor Ivošević, znan kao Voshy. Ovaj dugo priželjkivani susret hrvatskih gamera održao se 19. i 20. 12. i nije ga spriječio ni snijeg kakvog Rijeka 30 godina nije vidjela.

Guru Gaming LAN 2

Druženje je započelo dan prije održavanja LAN-a u caffeu „Da Sempre“ gdje je organiziran karaoke party uz naravno, piće dobrodošlice. Karaoke su pokazale jednu novu stranu već uigranog društva te su se produžile do dugo u noć, odnosno jutro. Idućeg dana započelo je ono zbog čega su se svi okupili, a to je kompetitivni gaming. Ekipe su složene metodom slučajnog odabira i započelo je odmjerivanje snaga u poznatim naslovima poput Team Fortressa 2, Worms Armaggedona i Flatouta 2. Svaka igra ima drugačija pravila pa tako i formate timova.

Team Fortress 2 pokazao se pravom timskom igrom s formatom 3vs3 u modu Arena, Worms je bio podređen malo manjim ekipama, tj. 2vs2 dok je ultimativno preživljavanje pružio individualni Derby Mode Flatouta 2. Nakon igranja i druženja do dugo u noć uslijedilo je novo jutro, jutro za finale. Gameri Chux, 2accurate i Bishop zauzeli su tron Team Fortressa 2 u napetom finalu, u Wormsima su medalje opet pobrali cheateri Chux i 2accurate, dok je K3mikal bio jedini čiji je motor radio na kraju Flatouta 2. Nakon podjela svih medalja, izmjenjivanja slika i dojmova, vesela ekipa se razišla i krenula iz tada snježne Rijeke.

Guru Gaming LAN 2

U sklopu drugog dana LAN-a održana je i druga Skupština Udruge za mlade Guru čije članstvo čine i gameri Guru Gaminga. Udruga za mlade Guru okuplja neke od članova klana i njihove poznanike koji se ne bave gamingom. Udružili su se u želji da mladima približe nove tehnologije i upoznaju ih sa raznolikim načinima za provođenje slobodnog vremena. Najbolji način za približavanje novih tehnologija mladima je kroz organiziranje raznih radionica, manifestacija i predavanja, a to se sve nalazi u planu djelatnosti Udruge. Po završetku Skupštine broj članova Udruge se povećao, a izrađene su i članske iskaznice.

Mi sa HCL-a svakako podržavamo ovakva kežualna gamerska okupljanja, voljeli bi samo da ih ima i više. Bilo kako bilo, sto palaca gore Guru Gamingu, kao i udruzi za mlade Guru za njihovu promociju gaminga i tehnologije među mladeži.

Komentari (5)

 • KillerName

  19.02.2010 - 17:11

  Nice 🙂

 • Zastava

  19.02.2010 - 18:54

  gogogogogo GURU GAMING!!!!!!!!1

 • urnebes

  19.02.2010 - 18:55

  lol

 • mToma

  19.02.2010 - 20:56

  Svaka čast Guru!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!