HCL.HR

Ashen nam je prikazao kako izgleda svijet bez sunca

Zoran Žalac 28.08.2018.   •   1 komentara   •   Gameplay


Fantazijska igra Ashen ima neke vrlo interesantne ideje. Odvija se u svijetu bez sunca, a u igranju prakticira pasivni multiplayer.

Na nedavnom Gamescom sajmu moglo se pronaći zanimljivih igara, a jedna od originalnijih ondje je bila igra zvana Ashen. Radi se tu o akcijskom RPG-u u kojemu jedan lutalica traži mjesto koje bi zvao domom. Ništa neviđeno ni nečuveno, ali pazite sad ovo – Ashen se odvija u svijetu gdje jedino prirodno svjetlo dolazi iz erupcija vulkana zbog čije je aktivnosti cijeli svijet prekriven pepelom

Taj svijet moći ćemo istraživati samostalno ili kooperativno s još jednim igračem, a likove koje sretnemo moći ćemo pozvati u svoj planinski kamp. Svaki lik imat će posebne vještine i bonuse tako da će fokus gameplaya uz klasično mlataranje neprijatelja biti postavljen i na stvaranje kvalitetnih odnosa s likovima koji bi nam mogli biti od koristi.

Ashen je u razvoju za PC i Xbox One, a trebali bismo ga igrati nekad tijekom 2019. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Mixa

    28.08.2018 - 19:06

    Kada sam pogledao prvi trejler za ovu igru, mislio sam da ce biti neka co-op igra sa ne toliko velikim svetom. Izgleda da sam pogresio, ovo ce biti bas veliki svet za istrazivanje, a to da lici na Souls igre, tu nema dileme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?