HCL.HR

Dungeons & Dragons: Dark Alliance dobio datum izlaska i prikaz gameplaya

Zoran Žalac 16.03.2021.   •   0 komentara   •   Trailer


Kooperativna igra u svijetu Dungeons & Dragonsa stiže ovoga ljeta na aktualne platforme, a sada napokon možemo vidjeti kako izgleda u pokretu.

Ovo bi ljeto definitivno moglo ostati upamćeno po kooperativnim avanturama. Osim zombi pucačine Back 4 Blood i vanzemaljske pucačine Aliens: Fireteam stiže nam i demonska makljaža Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Najavljeno je kako će potonja igra za PC, PlayStation te Xbox platforme biti dostupna od 22. 6. ove godine po cijeni od 40 eura.

Objavljeno je također nekoliko novih detalja o igri, inače akcijskom RPG-u koji se igra iz perspektive trećeg lica, u kauč multiplayeru ili online. Doznali smo da ćemo moći birati jednog od četiri lika iz svijeta Dungeons & Dragonsa, a to su Drizzt, Cattie-brie, Bruenor i Wulfgard. Ta je ekipa u potrazi za snažni atrefaktom zvanim Crystal Shard te usput tamani čudovišta koja su se probila do Icewind Dalea.

Igra će imati poznatu strukturu – ići će se na misije, a potom će se u kampu nadograđivati likove. Misije će imati svoj rejting izazova koji će se moći povećati kako bi igrači dobili što bolje nagrade po završetku. Ukupno će igra imati više od 30 različitih vrsta čudovišta, a neka od njih možete vidjeti u novom prikazu gameplaya.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?