HCL.HR

Lansiran je Vaasov DLC za Far Cry 6

Zoran Žalac 17.11.2021.   •   2 komentara   •   Trailer


Prvo proširenje za Far Cry 6 dostupno je u slobodnoj prodaji te svim vlasnicima skupljih izdanja igre. Vaas se vratio, kao i definicija ludila u koju je vjerovao.

Dostupno je prvo od tri planirana proširenja za Far Cry 6. Insanity DLC fokusiran je na antagonista Far Cryja 3, legendarnog Vaasa. Ovoga puta Vaas se nalazi u igrivoj ulozi, sa interesantnim zapletom vezanim uz definiciju ludila. Vaas u ovom slučaju proživljava svoje ludilo u rougelite formatu – pokušava preživjeti izazov koji mu postavlja vlastita sestra, umire i iznova prolazi jedno te isto nadajući se da će se stvari promijeniti.

Insanity DLC je dostupan svim vlasnicima sezonske propusnice za Far Cry 6 (40 eura), ili pak kao zasebna epizoda (15 eura). Osim ovog proširenja uskoro stižu još i epizode s ostalim negativcima: Pagan-Minom iz FC4 i Fatherom iz FC5.

Ovim povodom ekipa iz Ubisofta odradila je intervju s glumcem Michaelom Mandom, kojemu duguju dobar dio Vaasove popularnosti. Ako niste znali, negativac u Far Cryju 3 inicijalno je bio zamišljen kao znatno drugačiji lik od Vaasa, zvan Bull, a tvorci igre tražili su visokog i namrgođenog glumca koji bi ga utjelovio. Međutim, Mandova izvedba u skroz drugačijem smjeru toliko ih je oduševila da su se u konačnici odlučili dizajnirati lika po njemu.

Mando je povratak u ulogu Vaasa dočekao kao priliku da proširi svoju izvedbu i razbistri ga kao lika. Objasnio je kako je Vaas velikim dijelom proizašao iz energije njegovog djetinjstva, iz djetinjaste navike energičnog skakanja po stolovima. Za Vaasa tako kaže da je njegova jezgra upravo u djetetu koje nije odraslo – ne želi povrijediti nikoga, ali ne razumije bol koju nanosi.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Gebro_gaming891

    17.11.2021 - 11:44

    “Did I ever tell the definition of insanity?”

  • Sick Individual

    17.11.2021 - 12:32

    Bruh ovo izgleda odlično, još fc3 tema u pozadini 😍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?