HCL.HR

Pripremite lance, zima je stigla u Forzu Horizon 4

Zoran Žalac 25.07.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


U novih sat vremena gameplayja Forze Horizon 4 imamo prilike vidjeti kako snježni uvjeti utječu na vozni model ovog arkadnog utrkivanja.

Kaže se da u Velikoj Britaniji tijekom dana možete osjetiti četiri različita doba. Diskutabilno je koliko je to istinito, ali u slučaju Forze Horizon 4 to će doista biti slučaj. Nakon što su demonstrirali ljeto i jesen, momci iz Playground Gamesa odradili su i prezentaciju zimskih uvjeta u četvrtom dijelu ovog arkadnog utrkivanja.

Ovo inače nije prvi put da vidimo snijeg i zimske uvjete u Forza Horizon serijalu. Isti su bili dostupni i kroz Blizzard Mountain ekspanziju za Forzu Horizon 3, ali to je ipak bio zaseban sadržaj i nije predstavljao glavni dio igre. U bilo kojem slučaju, dobra je stvar što zima u ovoj igri neće biti samo vizualni dodatak već će doista promijeniti vozni model, odnosno ponašanje vozila na terenu.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • ShalO

    25.07.2018 - 14:19

    Jedva cekam ovu igru, ali jedva cekam. Prekljuce sam instalirao Forzu 7,prelazim je i odusevljen sam. Nemam pojma sta je u toj igri bolje,grafika,zvuk,kolicina zadrzaja,vozni model..Savrsenstvo! Legendarni Forza serijal. Neka ostali razvojni timovi vide kako se rade vrhunske igre sa tonom sadrzaja a ne copy paste sranja

  • oly22

    25.07.2018 - 19:35

    Odlično izgleda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?