HCL.HR

Gran Turismo Sport dovozi nam Teslin auto “pod bor”

Zoran Žalac 05.12.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Gran Turismo Sport u 1.31 verziji donosi prigodne poklone za blagdansku sezonu, uključujući nova vozila i božićne podloge za slikanje istih.

Gran Turismo Sport dostupan je već godinu dana, a oni koji ga igraju reći će vam kako to danas više nije ista ona sadržajem siromašna igra kao po izlasku. Skoro svakog mjeseca GT Sport dobio je nove sadržaje u obliku novih vozila, staza i natjecanja, a tako će biti i u tekućem mjesecu. Danas stiže ažuriranje verzije 1.31 koje sa sobom donosi blagdanski ugođaj.

Najznačajniji dodatak bit će nova dionica postojeće staze Tokyo Expressway, zvana South Route. Ukupne dužine 5,2 kilometra sa 17 zavoja i ravninom od 900 metara, South Route provest će nas kroz nekoliko parkirališta u ritmičkoj izmjeni skretanja. Na stazi ćemo moći voziti sedam novih vozila, a to su: Ferrari F50 95’, GReddy Fugu Z, Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) ’63, Pontiac Firebird Trans Am ’78, Tesla Motors Model S Signature Performance ’12, BMW M3 Coupé ’07 te McLaren P1 GTR’16.

Među ostalim novitetima tu su božićne pozadine za Scapes mod, sedam dodatnih rundi za postojeće kupove GT Lige te FIA sekcija u muzeju.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Cro Man

    05.12.2018 - 16:30

    A kad ce Rimac C_Two

  • Lovac

    05.12.2018 - 20:52

    dokle god nema pravi career mod i kod kupnje (i dalje malobrojnih) vozila iskoči 100 000cr or 7,49kn, to me uopće ne interesira. Ne znam što bi Sonyu da napravi ovo od jedne od najjačih (ako ne i najjače) ekskluzive.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?