HCL.HR

Snimljen je stvarni GTA 6 trailer u stvarnosti i nevjerojatno je koliko se podudara s igrom

Zoran Žalac 12.04.2024.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Brojni su pokušaji rekreiranja najavnog videa za GTA 6, no jedan je YouTuber demonstrirao rijetku posvećenost te odlično “skinuo” trailer snimivši ga u stvarnosti.

Okej, koliko ćemo dugo pisati o famoznom traileru za GTA 6 i čitavom nizu parodija te rekreacija koje su iz tog videa proizašle? Dosadili smo vjerojatno i najzagriženijim Rockstarovim fanovima, ali na novi uradak jednostavno vam moramo skrenuti pozornost.

GTA 6 trailer – ali u stvarnosti! Nije prvi, a vjerojatno ni zadnji, ali priča iza ovog pothvata je prilično zanimljiva.

Ova rekonstrukcija GTA 6 u stvarnosti uradak je YouTubera Andrewa Levitta koji je i ranije imao vrlo gledane usporedbe igara i stvarnosti. I to ne bilo kakve – tip je ludo posvećen onome što radi, a tako je i u slučaju oponašanja videa za GTA 6.

Ako vas zanima samo gotov proizvod, video je ispod – doduše, s dobnim ograničenjem. Ako vas pak zanima priča iza svega, čitajte dalje.

Ukratko, Andrew i njegov prijatelj Jacob pokušali su kopirati kadrove iz GTA 6 trailera, što je uključivalo potragu za autentičnim lokacijama u Miamiju… ili traženje zamjenskih lokacija kad se ispostavilo da do onih pravih ne mogu doći jer su skupe ili nedostupne.

Neki kadrovi bili su izazovni za snimiti, neke su preuzeli od izvornih materijala koje igra parodira, a neke su morali odglumiti. Andrew je za ulogu Lucije angažirao svoju djevojku Mariju, a simpatično je kako su i tu naišli na izazove. Naime, Maria je učiteljica pa joj za karijeru ne bi bilo dobro da glumi kriminalku koja drži pištolj, stoga se par na kraju umjesto replika oružja odlučio za banane. U rekreiranju scene kad Jason i Lucia pljačkaju trgovinu problem su im stvarala i vrata – jer se nisu otvarala prema unutra da bi ih mogli udariti nogom kako bi se otvorila.

Usprkos svemu, cijela stvar na kraju je ispala prilično vjerna materijalu kojega su oponašali, ili barem puno bolja od svih dosadašnjih pokušaja drugih YouTubera. Više o procesu snimanja možete doznati u ovom videu:

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Fenner

    12.04.2024 - 14:19

    Fora!

  • Bojko

    12.04.2024 - 14:50

    A grafika mi je onak, previše umjetna.

  • blacklist0907

    12.04.2024 - 16:37

    Moram priznat da mi je bezveze makar cijenim trud koji su si dali

    • Djelo_Jerboa

      @blacklist0907, 12.04.2024 - 17:45

      Istina, sad je već postalo žešći krinđ

  • esse

    12.04.2024 - 23:18

    ili je gta oktao trailr sa yt

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?