HCL.HR

Igramo Die Young (EP13): Napokon sam ga našao

Igor Belan 23.11.2019.   •   8 komentara


Čini se da je ultimativni test u ovoj igri dosta okrutan, ali što se dogodi ako ga odlučim ne izvršiti? Nisam još siguran, ali znam da je ovo bila jedna od zanimljivijih epizoda do sada… i da sam sve bliže kraju igre.

Komentari (8)

  • Naruto

    23.11.2019 - 20:17

    Super napredak Igore
    Kada si našao onu ženu koja je utopljena i ona njezina poruka nisu koordinate nego radio frekvencije. Što se tiče imena iz te iste poruke mislim da si igrao Die Young: Prologue pa se zato sjećaš imena. Što se tiče onih velikih vrata imao si pravo to bi bio ulaz u selo kultista. Ono sa Bio rafineriom je bilo svrha da dođeš do kanister ali zato sada imaš veći kapacitet goriva što znači da ćeš više molotovljevih koktela moći napravit. Na mapi ti je označeno lokacije koje si našao sa gorivim sa oznakom kanistera. Napuni gorivo kada stigneš. Upaljač je vječan za razliku od baklja koje se troše ali upaljač radi samo kada imaš prazne ruke ili oružje koje zahtjeva jednu ruku ne možeš na primjer držati upaljač i crossbow u isto vrijeme
    Sretno 🙂

    • Kiner Pingvin

      @Naruto, 23.11.2019 - 21:58

      Pa ti stvarno znaš puno o Die Youngeu. Možda uređuješ Die Younge Wikiu.

  • musava_ribica

    23.11.2019 - 20:20

    Onaj pčelar nije izgledao neprijateljski ali nema veze. Dobro si shvatio taj dio: vrata bi bila otvorena. Sljedeci put kad nađeš one velike crvene kanistere benzina refillaj onaj fuel can, i, da, možeš molotov napuniti na tim istim kanisterima a da ne trošiš gorivo iz fuel cana.
    Btw igra ima dva kraja, ali nijedan kraj nećeš završiti samostalno – bit će i ljudi na tvojoj strani, možda ti to bude utjeha. Međutim za onaj dobar kraj da pobjegneš ima i boss borba, ali neću spoilat. Sretno ?

  • JaaBaaX

    23.11.2019 - 22:07

    Zdravo Igore
    Vidim da u ovoj epizodi nisi otišo kod one vučeldolske golubice gdje je bio onaj kreč?
    Nadam se da ćeš u sljedećeoj epizodi to istražit

  • Kiner Pingvin

    23.11.2019 - 22:07

    Igore moraš se vratiti na planinu i ako se popneš i spustiš liftom ja mislim 5 puta imaš easter egg jedan neću ga spomenuti da ne spoilam.

  • ashstash

    24.11.2019 - 15:30

    ne moras se ti pridruziti zajednici, ako ga ubijes, ja uopce nisam isao u to selo nego druge taskove, imas jos rudnik za naći i vojnu bazu… i ima vise od dva zavrsetka, ja trebam doci u 9 ujutro na lokaciju gdje ce me neki lik pokupiti. (al mi se igra zbagala sa osvjetljenem i sjenama pa nisam zavrsio)

    • musava_ribica

      @ashstash, 26.11.2019 - 17:35

      to je završetak sa boss bitkom

  • Vaas montenegro

    25.11.2019 - 00:01

    Biofuel refinery , a na njemackom Biokraftstoffraffinerie 😀 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?