HCL.HR

Igramo Die Young (EP16): Tražim frenda u rudniku

Igor Belan 05.12.2019.   •   5 komentara


Nakon više od 15 sati igranja Die Young mi posluži lude ptice u glavu. Bravo developeri! To stvarno nisam očekivao. Kao ni potragu za rudnikom u kojem je navodno zapeo moj zadnji prijatelj.

Komentari (5)

  • Naruto

    05.12.2019 - 20:25

    Pozdrav Igore
    Super ti ide. Ugrizle su te zmije 2 – 3 puta u ovoj epizodi a ne bi da si malo pažljivije čitao opis opreme. Oni štitnici za noge koje si našao u military post te štite od pasa ali i zmija. Tamo na tračnicama ako ćeš ići opet baci oko preko litice prema moru uz obalu bi trebao biti kontejner koji sadrži korisni komad opreme. Ptice su dosadne ali kada ih središ od njih dobiješ pera za strijele. Onaj lift koji si vidio ali se nisi mogao popeti po njemu moraš prvo doći na gornju stranu i skočiti na njega da se spusti, dobra vijest u blizini je tu gdje si završio epizodu pa baci oko. Ne brini za radio toranj do njega odi nakon što nađeš prijatelja.
    Sretno 🙂

    • Igor Belan

      @Naruto, 05.12.2019 - 20:52

      Ma znam da štitnici brane i od uboda zmija, samo nisam očekivao da će ih biti toliko 🙂 GG za ovaj tip o perima ptica, nisam se sjetio toga uopće.

  • _Someone_

    05.12.2019 - 20:33

    Ajme majko mila vise i ova igra. Zar je to toliko gledano?

  • musava_ribica

    05.12.2019 - 21:12

    Ona mapa nije baš bila komplicirana, ali ti se svakako snađeš. Ima jedan put do radio tornja (nije put kojim si išao) i trebat ćeš tap da poguraš neki objekt (kao vagon u ovom videu). I imas fast travel.

    I sad ne znam jesu li ovakve cut scene namjerno napravljene ili su developeri stvarno fulali taj dio

    • musava_ribica

      @musava_ribica, 05.12.2019 - 21:14

      Taj put ćeš naći kad prođeš rudnik, ali nije ucrtan na mapi nego je neki prečac kroz planine. Također, nastavi pratiti onu tračnicu. Sretno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?