HCL.HR

Igramo Internet Cafe Simulator (EP7): Uništio sam konkurenciju

Igor Belan 21.02.2022.   •   5 komentara


Prije dvije epizode gušio sam se u dugovima i jedva stvarao ikakav profit, a sada odjednom ne znam gdje mi je kraj. Zapravo, djeluje mi da je kraj blizu – jer što još u ovoj igri mogu postići, a da već nisam?

Komentari (5)

 • Cone3006

  21.02.2022 - 20:05

  Ovo se cekalo

 • Slasno Pile

  21.02.2022 - 23:15

  Igore možeš kupiti prazni disc na koji možeš spržiti krekiranu igru i prodati je. Trebaš imati cmd program i otići na crack stranicu.

  • Igor Belan

   @Slasno Pile, 22.02.2022 - 08:50

   Haha, a baš sam snimajući ovu epizodu pitao čemu služe ti prazni diskovi. Mislim, pretpostavljao sam da da se nešto može pržiti – ali gdje, kako? A probat ću to malo istražit u sljedećoj.

  • Slasno Pile

   @Igor Belan, 22.02.2022 - 13:33

   Kada se otvori crack stranica dobije se IP zelenog fonta i onda u cmd programu se upiše join server IP zatim se otvori crack stranica sa opcijama ponude (samo igre koje su krekirane će dolaziti u ponude) crackable games je sekcija di se krekira. Svaka igra ima svoj ID i tezinu krekiranja. Što je veća težina to se više novaca dobije kada se proda, ali je i teža za krekirati. Krekira se tako da se upiše send package ID od igre (broj paketa, iz mog iskustva 20 radi dobro). Bitno je ne slati pakete često i u velikim količinama inače se prepozna spam i smanji napredak za pola. Kada se nađe ispravan port piše se crack ID od igre i taj port koji se dobije slanjem paketa (uvijek je random broj). Obično budu preko 100. Može se koristiti strelica za gore na tipkovnici da cmd ispiše zadnju komandu što pomaže pri slanju paketa.

  • PppPP

   @Slasno Pile, 22.02.2022 - 11:23

   ma ništa to, igor samo legalno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?