HCL.HR

Oznaka: Smiješne igre

Vani je novi kandidat za najružniju igru godine – The Walking Dead: Destinies

Filip Zorić 19.11.2023.

Nedavno je na konzole stigla igra po predlošku The Walking Dead serije i čini se kako se želi natjecati s onom King Kong igrom i Gollumom za titulu najgore ove godine.

HCL VideoIgramo Who’s Your Daddy: Najsmješniji beba simulator ikada

Hrvoje Smoljić 07.08.2023.

Ako ste mislili da s djecom nije lako čekajte da vidite urnebesnu bebu iz Who’s Your Daddy, ali i jadnog Dominika koji se bezuspješno trudio dovesti je u red.

HCL VideoIgramo One-Armed Cook: Dobrodošli u najgori restoran na svijetu

Hrvoje Smoljić 02.07.2023.

Ako ste ikada našli dlaku u hrani u restoranu, to je obični mačiji kašalj u usporedbi s onim što su Dominik i Hrvoje skuhali u svom novom restoranu.

HCL VideoProbao sam novi 10/10 hit na Steamu, Dave the Diver me odveo u duboki, čudni ocean

Igor Belan 29.06.2023.

Čini se da Dave the Diver ima ono nešto. Ono što ovakve povoljnije igre bez fensi grafike uzdigne iznad prosjeka i lansira u zvijezde. Morske zvijezde u ovom slučaju – koje sam između ostalog morao i prikupljati u prvih 30 minuta igre. Evo, pogledajte.

HCL VideoIgramo Prop & Seek: Urnebesno kaotičnu igru skrivača

Hrvoje Smoljić 22.06.2023.

Kome treba skrivač u stvarnosti kada su Prop Hunt i slične igre luđe i zabavnije? Dominik i Hrvoje su tako isprobali jednu pod imenom Prop & Seek i dobro se zabavili.

HCL VideoProbao sam Little Kitty Big City, smiješnu novu igru u kojoj si mačka koja terorizira grad

Igor Belan 22.06.2023.

Skloni se Stray – nova maca je u gradu! Ako je ovaj demo za Little Kitty Big City ikakva indikacija, ovo bi mogao biti pravi mali hit – ne samo za ljubitelje mačaka, već i za sve gamere željne duhovite zabave i urbanog istraživanja.

Urnebesna igra Party Animals dobila je datum izlaska

Zoran Žalac 10.06.2023.

Humoristična igra Party Animals zabavljat će nas ove jeseni na PC-ju i Xbox konzolama u svom sadržajno dovršenom izdanju.

HCL VideoIgramo Contraband Police (EP10): Ovakve stvari nitko nije očekivao

Igor Belan 25.04.2023.

Novi podsjetnik da je posao policajca na granici krvav i mučan dolazi nam u obliku uznemirujućeg poziva u ponoć. Zašto sam se morao javiti i što bi se dogodilo da nisam? Nešto od toga možda i saznate u ovoj epizodi.

HCL VideoIgramo Contraband Police (EP3): Velika drama na granici (došla banda)

Igor Belan 16.03.2023.

Od blesavog simulatora rada na granici u komunističkoj zemlji, ova igra pretvorila se u sapunicu s drogom, pucanjem i policijskim potjerama. Čini se da sam se zamjerio krivoj bandi! Ili oni krivom policajcu – nisam još siguran.

HCL VideoEvo ga, već imamo igru godine – The Professional

Igor Belan 16.01.2023.

Dok neke normalnije ne izađu, evo prvog kandidata za najbolju igru 2023. godine – The Professional je igra u kojoj samo treba ukrast jedan dijamant. Ali kontrole su malo… čudne.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?