HCL.HR

Pripremite rječnik mađarskog za Kingdom Come: Deliverance, trebat će vam

Zoran Žalac 20.12.2017.   •   7 komentara   •   Trailer


U novom, petnaestominutnom gameplay videu iz igre Kingdom Come: Deliverance imamo priliku vidjeti kako se infiltrira u mađarski kamp – i stavlja otrov u gulaš.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • ToniMC

    20.12.2017 - 19:47

    Smeće…

  • Filter

    20.12.2017 - 20:15

    Mnogo interesantnije nego prethodni video.. Ima mnogo detalja u gameplay-u, a ja volim detalje. Sama borba me baš i ne oduševljava, grafika mi se čini dosta lijepom, ali više bih volio da ima opcije pogleda iz trećeg lica.

  • Zvonimir Komar

    21.12.2017 - 10:21

    Ovaj cijeli video mi je veliki flashback na promo videe za Oblivion još onomad haha. Tko se sjeća toga, zna da to nije bilo dobro, blago rečeno. Ali dobro, baš me zanima kako će taj stealth i njegov odnos sa opremom, statistikama i sl. doista funkcionirati.

    Ova fora sa nasnimljenim glasovima i “unutarnjim monologom” igrača, koji nas podučava kako LARPati i skreće nam pozornost sa promatranja reaktivnosti igre – još nešto što meni nije dobar znak. Taj pristup dizajnu gdje bi ti trebao “igrati u svojoj glavi” je po meni čista suprotnost dobrom dizajnu igara. Specifikum interaktivne digitalne igre i jest u tome što ona može (i treba) biti reaktivna.

    Ona naravno ne može biti potpuno otvorena kao što to može biti interakcija ljudi koji igraju pnp RPG, ali dovoljno je da postoji nekoliko distinktivnih, dobro definiranih i odvojenih (dakle ne samo kozmetičkih) reakcija sustava. Alternativa je ono što radi Bethesda recimo – igre koje gotovo pa uopće nemaju međusobno distinktivnih reakcija ili ikakvih reakcija na radnje igrača. I onda u tom praznom prostoru se odvija “role playing” u pričama u igračevoj glavi. Obično treba tek par sati igre da shvatiš da je apsolutno sve što radiš u takvoj igri sasvim irelevantno.

    • Zoran Žalac

      @Zvonimir Komar, 21.12.2017 - 11:45

      A nemoj tako… zar nisi čuo da još jedno naselje treba tvoju pomoć?

  • butjer1010

    21.12.2017 - 10:31

    Meni od prvog dana izgleda odlično, barem grafički….
    Vidjet ćemo kako izgleda borba kad izađe igra, ali siguran sam da ju kupujem.
    Nadam se da će biti kao Witcher, samo druga tematika.

    • Zoran Žalac

      @butjer1010, 21.12.2017 - 11:49

      Super mi to izgleda, ali borba… promotri malo koliko likova stoji u nekakvom blesavom položaju prilikom borbe… ne da čekaju svoj red na udarac, nego stoje kao da znaju da će poginuti i sledili su se na pomisao da će umrijeti kao junferi. Znam da je to jako teško za isprogramirati i uklopiti u ovakav sustav borbe, ali je dosta nezgodno kad se igra promovira materijalom gdje se od prikazivanja toga ne može pobjeći. No dobro, za ovu razinu produkcije očekujem da će igra biti tip nebrušenog dijamanta.

  • goldfinger

    21.12.2017 - 18:39

    Trebalo je sve to puno bolje izgledati i imati mucho bolji gejmplej,s obzirom na to da rade na ovom projektu već 100 svjetlosnih godina….Isprobat ću definitivno čim izađe,ali jednostavno nisam više tako optimističan ko na početku,kad su to najavljivali,jbg.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?