HCL.HR

Najavljen je Scribblenauts Showdown, sad će se vidjeti tko je bolji s engleskim

Zoran Žalac 16.01.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


Maštoviti serijal Scribblenauts vraća se u igri s fokusom na multiplayer. U Showdownu ćemo izravno vidjeti tko je bolji s riječima.

scribblenauts-showdownvijest

Inovativni serijal Scribblenauts u kojemu upisivanjem riječi prizivamo bića, stvari i pojave kako bismo riješili zagonetke, bio je na pauzi zadnjih pet godina. No, ova nekadašnja Nintendova ekskluziva vratit će se 2018. godine u nastavku zvanom Scribblenauts Showdown, koji je upravo najavljen za PS4, XBOX te Switch konzole.

Showdown će se, kako mu naziv sugerira, fokusirati na obračune između dvoje ili četvero igrača. U multiplayeru za dvoje postojat će 25 mini-igara, dok ćemo u četvero koristiti strateški gameplay s kartama. Osim multiplayera postojat će i poznati sandbox mod kao i u dosadašnjim igrama.

Što se rječitosti tiče, u igri će se moći koristiti impresivnih 30 tisuća različitih riječi (na engleskom jeziku, dakako).

Označeno sa:

Komentari (3)

  • mokrEE

    16.01.2018 - 15:55

    obozavao sam scribblenauts unlimited! sarena, opustajuca, zabavna i mastovita igra. koje gluposti sam si znnao kreirati da je to nevjeerovatno : )

  • KhorneFlake

    16.01.2018 - 16:00

    Imam Unlimited, i prosto se i dan danas smijem koliko mi je bilo nevjerovatno da 99% onoga što sam ukucao bi se pojavilo na ekranu… Ponekad, čak iako ne bi bilo idealno rješenje, moglo je pomoću u rješavanju zagonetke uz malo mašte.

  • Reponja123

    16.01.2018 - 20:32

    Baš sam tia zaigrat ovu igru uvik mi je nekako zanimljivo izgledala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?