HCL.HR

Rally disciplina debitira u Project CARS 2, evo što će se u njoj voziti

Zoran Žalac 11.04.2017.   •   6 komentara   •   Trailer


Prvi prikaz rallycross discipline u Project CARS 2 otkriva nam po kakvim ćemo sve terenima voziti i kojim ćemo zvijerima na četiri kotača upravljati.

Komentari (6)

  • Lovac

    11.04.2017 - 16:53

    Rallycross samo koliko vidim, znači standardne staze čiji su dijelovi off-road.

  • L3gi0naR

    11.04.2017 - 23:39

    Taj rallycross je i Dirt Rally imao.Offroad/asfaltne kružne staze staze sa rally automa.Ništa posebno.ja sam mislio da če bit pravi rally,ono od točke A do B a ne ovaj Rallycross.

  • baDarmageddoN

    11.04.2017 - 23:48

    Niđe veze sa relijem. Ok…ima malo veze u nekim blatnjavim površinama ali daleko je reli od relikrosa. Miljama daleko. Sve u svemu, mene više fascinira tehnologija same igre. Kažu da će biti moguće na scakoj stazi mijenjati sva 4 vremenska doba (neću ih nabrajati jer znamo koja su 😛 ). Promjene vremenskih uvjeta, najdublje u nekoj racing igri ikada- na određenim dijelovima staza će se stvarati lokve (i uzrokovati akvaplaning) kako kisa pada a kako se suši lokve će se smanjivati. Kada kiša natopi zemljane površine stvarat će se vlato koje ćemo izletima van staze prevacivati na stazu što će dovesti do skliskosti podloge (bit će blatnjava pa ima smisla) a i na to će utjecati količina blata i sve što i u stvarnosti utječe. Rallycross će tu imati vjerojatno i najzabavnije utrke jer i bez kiše bude svega. Vremenski uvjeti će biti savršeno promjenjivi, detaljnije nego je to imao ProC. Zima donosi snijeg i led a tu isto ne može viti dosadno. Temperatura okoline i podloga će utjecati na gume najrealniej u nekoj trkačoj igri sa napomenom da će gume biti gumene (sto još nigdje nisam vidio) i to ne samo teksturno nego će se ponašati kao gume. Tlak zraka i ostale finte koje su mnogi voljelo mijenjati na automobilima će biti realniji i sa boljim rezultatima nakon promjena. Kažu da cemo se jako lijepo iznenaditi brojem licenca najboljih marki automobila. Ljudi koji imaju frendove sa kojima se natječu kroz neka custom prvenstva će moći raditi svoje in-game custom pevenstva a ne kao do sada sa olovkom i papirom a moći će se voziti treninzi, kvalifikacije i utrke koje će biti ili u naprijed dogovoreno vrijeme ili ako se svi nađu sa slobodnim vremenom moći će se odigrati u vremenu za koje se odluče. Ma, strašno nešto spremaju za ljuvitelje racing igara i ako stvarno kvalitetno naprave to što obećavaju mislim da će ProC2 biti ne dva put nego tri put bolja igra. Naravno, 12k reza, reza za tri monitora i VR ( nafam se i PSVR) će biti u igri. Oprostite, HCL, ali vama fali netko tko će malo više u vijestima govoriti o jednoj ovakvoj igri za ljude koje poput mene zanima i tehnička strana jedne ovakve igre. Znam da za to postoji forum ali sumnjam da svi kliknu na Forum ProCa2 a na vijest će mnogi sigurno kliknuti 😀 GT Sport će imati ekstremno dobrog konkurenta ako SMS napravi igru kakvu pricaju da će napraviti a kažu da au veliki dio problema koje smi im mi korisnici navodili riješili još u ranim počecima developmenta igre a ifra dolazi kasnije ove godine 😀 Da ovo nije SMS studio ne bi im vjerovao niti riječ ali ovako…vjerujem.

    • 1oR

      @baDarmageddoN, 12.04.2017 - 02:00

      To za gume mozes vidjeti na snimku, pazljivo pogledaj kadar na 33 sekundi 🙂

    • ihneacho

      @baDarmageddoN, 12.04.2017 - 10:01

      meni je se na pc1 svidjao taj opširni sistem podešavanja auta, sad pc2 treba staviti više modova i auta i malo optimizirati za igrace koji igraju na gamepadu

    • baDarmageddoN

      @ihneacho, 12.04.2017 - 10:52

      Meni je OK na gamepadu za moj skill 😛 Nova verzija ds4 preko bluetootha i nemam nikakve problema niti sa latencijom niti ništa. Naravno, ja sam amater i više ljubitelj takvih igara nego netko tko ima ful osjećaja i sa kontrolama i sa svime time i meni je svaki gamepad u redu. Ma, i sa mišem bi igrao kako mi je sjela igra 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?