HCL.HR

Napokon možemo nahuškati zmaja na 200 vojnika u Skyrimu

Juraj Bevandić 31.10.2016.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Skyrim Special Edition je dodao neke detalje koji nisu na očiti na prvu, no nipošto nisu nevažni jer čine igru puno stabilnijom i ugodnijom.

Remaster Skyrima neke je igrače razočarao jer tvrde da igra nije dovoljno napredovala da opravda cijenu. No, prelaskom na 64-bitni engine, igra ne samo da izgleda bolje sama po sebi, već je daleko stabilnija, bolje se vrti i nudi više potencijala za velike modove. Također se čini da je doživjela nekoliko tajnih poboljšanja, pa iako ih igrači ne primjećuju na prvu, sigurno će ih cijeniti na duže staze.

Jeste li nabavili Skyrim Special Edition ili su vam dovoljni modovi na originalu?

Komentari (4)

  • ffranz13

    31.10.2016 - 17:48

    Dobio besplatno taj special edition jer vec imam Skyrim na steamui. Veliko hvala Bathesdi na tako lijepom poklonu. Nisam jedan od onih nezadovoljnih jer vrti se odlicno, brze se ucitava i izgleda dovoljno dobro. Kada uhvatim vremene pocinjem igrati iz pocetka jer ipak je to Skyrim. jedna od najboljih igara svih vremena.

    • shepard-fan

      @ffranz13, 31.10.2016 - 18:44

      Slažem se !!!! Ja sam ju opet počeo igrati neke su bagove popravili jer ja imao problema to je jedan bug naprama njih sto , onaj starac u kanalizaciji u Riftenu nije imao glas onda sam morao skinuti mod koji daje njemu glas uglavnom Bug Fix stranica se zove Nexus Mod i ne možete skidati bez rege

  • Duanador

    31.10.2016 - 18:43

    Ja sam je dobio besplatno. Hvala Bathesda. Igra izgleda prelijepo…Stabilno ide bez problema. Mozda nije neko cudo uradjeno sa njom jer grafika nije bila losa niti prije kada je stavis na max. Ali eto, tko cijeni te neke sitnice koje su uradili-Super. Meni je prije igra bila jako draga, zasto nebi sada kada je poboljsano koliko toliko. Sada idem malo lovit zmajeve. Pozdrav.

  • Eldar Tutnić

    01.11.2016 - 11:16

    Nisam probao, ali planiram. Plaho su mi je nafalili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?