HCL.HR

Sljedeći agent Valoranta je duelist klasa Yoru

Zoran Žalac 11.01.2021.   •   4 komentara   •   Trailer


Novi igrivi lik u Valorantu bit će Yoru, ofenzivno orijentirani borac koji ima sposobnost teleportiranja i nevidljivosti.

Valorant će uskoro dobiti svog prvog novog agenta od izlaska igre. Da budem precizniji, svi dodatni likovi do sada su bili agentice (Reyna, Killjoy i Skye), dok će prvi muški novak biti japanac Yoru. On pripada napadačkoj Duelist klasi, ali za razliku od ostalih pripadnika te klase orijentiran je prema napadima iz zasjede.

Yoru tako ima korisne moći poput lažiranja vlastitih koraka i zasljepljivanja protivnika. Može se teleportirati po mapi, a ultimativna moć mu je potpuna nevidljivost koju postiže korištenjem maske i odlaskom u vlastitu dimenziju u kojoj mu protivnici ne mogu nauditi.

Paralelno s Yoruom stiže i druga epizoda dodatnog sadržaja za Valorant, što uključuje nove kostime za postojeće likove, novi battle pass te općenito ažuriranje igre. Sve to stiže sutra, 12. 1.

Komentari (4)

  • Mihael5555

    11.01.2021 - 15:38

    Sta ova igra jos postoji?

    • Robotz

      @Mihael5555, 12.01.2021 - 13:05

      Ne ako je ti ne igras ocigledno da ne postoji ipak si ti alpha i beta gaming svijeta i sta se tebi ne svidja nitko ne igra.

    • Mihael5555

      @Robotz, 12.01.2021 - 13:30

      Ne, samo pitam dali ima jos ovih sa malo manjim mozgom koji igraju ili su i oni shvatili da je ova igra sranje.

  • op_maniak

    11.01.2021 - 22:42

    Nista cudno za riot da svaki novi champ od lola jos je cudo jedno neizbalansirano. Bolje neka poprave novu Frankfurt2 mapu jer tamo napadaci dalje od spawna nemoraju ici, sve je u pregledu pogotovo mid…ili neka banaju jett na toj mapi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?