HCL.HR

Pogledajte kako će se Spider-Man boriti u herojskoj pucačini Marvel Rivals

Zoran Žalac 03.07.2024.   •   0 komentara   •   Trailer


Spider-Man će biti jedan od igrivih likova u nadolazećoj free-to-play igri Marvel Rivals, a sad smo dobili kratki uvid u njegove vještine i stil borbe.

Herojska pucačina Marvel Rivals krenula je s pojedinačnim predstavljanjem svojih igrivih likova. Nije da je Marvelovim superjunacima i antiherojima potrebno posebno predstavljanje, ali je korisno znati kojim će ulogama pripadati.

Prvi na redu je svima poznati Spider-Man, koji će u igri nositi ulogu Duelista. Ti su likovi fokusirani na maksimalno nanošenje štete protivniku, a Spidey će to činiti šakama, nogama i mrežom. Posebna vještina bit će mu trčanje po zidovima, kao i brzo privlačenje prema naprijed.

Zanimljivo je da se Spider-Man ovdje tretira kao Peter Parker, što znači da ćemo vidjeti i njegova druga kostimirana izdanja. Među njima je famozni Bag-Man, kojega će prepoznati čitatelji stripova.

Marvel Rivals bit će timska multiplayer igra iz trećeg lica, sa 6v6 obračunima i uništivim dijelovima mapa. Zamišljena je kao free-to-play naslov, trenutno bez postavljenog datuma izlaska. Inicijalno je bila najavljena za PC platformu, no kasnije je potvrđeno kako će se pojaviti i na PS5 te XS konzolama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?