HCL.HR

Svijet maloga trubadura Jerryja i po izlasku izgleda fantastično

Pero Mlinar 27.11.2018.   •   4 komentara   •   Trailer


Ghost of a Tale proveo je dugih pet godina u razvoju, ali akcijski RPG s mišom u glavnoj ulozi danas je napokon postao dostupan za preuzimanje. Grafički i dalje izgleda fenomenalno.

Komentari (4)

  • vojnovic4

    28.11.2018 - 08:30

    U 2 mj stize na ps4 jedva cekan 🙂

  • Chronosus

    28.11.2018 - 10:45

    Zanimljivo, mislio sam da je izašla prije par mjeseci kad ju je ACG recenzirao. Igra izgleda fantastično, definitivno jedan od naslova kojima se najviše veselim.

  • SMECHAR

    28.11.2018 - 11:45

    Stalno bježanje i skrivanje dosadi brzo tako da ju nisam prešao cijelu niti ne nemjeravam. Trebali su nekako omogućiti da se te štakore može ukokati a ne se stalno skrivati i bjeažati. Ostalo je u igri sve lijepo napravljeno no ovaj tip igre mi ne paše…

  • Zvonimir Komar

    28.11.2018 - 16:26

    Igrao sam jednu od ranijih verzija do dosta daleko u igri i koliko god je igra ljupka i neke stvari u njoj funkcioniraju, igra je jednostavno UBIJENA ogromnom količinom backtrackinga na koji se oslanjaju gotovo sve misije.

    Taj izbor je napravljen očito zato što je budžet očito malen, a nisu htjeli napraviti znatno kraću igru (što bi bilo puno bolje IMO). Tisuću puta pretraživanje istih lokacija, nanovo i nanovo, igra mi je ubila volju za životom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?