HCL.HR

The Outer Worlds ima oružje koje likovima smanjuje i povećava glave

Zoran Žalac 01.04.2019.   •   2 komentara   •   Gameplay


S PAX East sajma dobili smo snimku gameplaya iz nadolazeće igre The Outer Worlds, a s njom u paketu i nekoliko humorističnih detalja.

Znate kako je Fallout serijal bio poznat po crnom humoru prije nego je došao u ruke Bethesdi? Njegovi tvorci dio tog humora pokušat će vratiti kroz igru The Outer Worlds, a ovoga vikenda dobili smo demonstraciju onoga što možemo očekivati u tom kontekstu. Čini se kako si ekipa Obsidiana ovaj put nije postavljala mnogo ograničenja te se prilikom izrade Outer Worldsa dobro zabavljaju.

Dokaz tome je, između ostaloga, oružje zvano Mandibular Rearranger – palica koja usporava likove/protivnike te im nasumično smanjuje ili povećava glave. Potonje je zapravo proizašlo iz pogreške, odnosno buga koji je proizvođačima igre bio toliko simpatičan da su ga odlučili zadržati.

Demonstracija s PAX East sajma inače je rađena na alpha verziji igre koja još nema glasovno ozvučene dijaloge, ali daje prilično dobar uvid u to kako funkcionira borba, upravljanje suborcima, inventory sustav te razgovaranje s likovima.

The Outer Worlds izlazi krajem ljeta na PC-u i konzolama.

Komentari (2)

  • fez

    01.04.2019 - 11:44

    Drevna tehnika brazilskih šamana

  • Kris10

    01.04.2019 - 15:44

    ovaj grad sto prekazuje na pocetku me odmah podsjeti na bioshock ahahah.Sve u svemu ne izgleda bas lose za alphu no opet ima jos do izlaska pa cemo vidjet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?