HCL.HR

Nekome je prije vremena pobjegao datum izlaska za The Outer Worlds

Zoran Žalac 25.02.2019.   •   2 komentara


Obećavajući RPG naslov ekipe iz Obsidiana trebali bismo igrati već ovoga ljeta, ako je vjerovati kratko objavljenim informacijama na Steamu.

Ekipa Obsidian Entertainmenta prije dva tjedna je za magazin Game Informer potvrdila kako će njihova RPG igra The Outer Worlds izaći tijekom 2019. godine. Čini se kako postoji i konkretan datum izlaska, a netko ga je upravo podijelio na Steamu, i to vjerojatno prije vremena pa je informacija brzo uklonjena.

Kako internet nikad ne zaboravlja, sada znamo da The Outer Worlds izlazi 6. 8. ove godine. Datum nam se čini realističan u smislu da je ovo igra koja se ne planira natjecati s naslovima visoke produkcije. Ljetni period idealan je upravo za takve projekte, s obzirom da tada izlazi najmanji broj igara. Svejedno, ništa nije zacrtano u kamenu pa čak i da je informacija istinita, planovi se u međuvremenu mogu promijeniti.

Ako nekim slučajem niste upoznati s The Outer Worldsom, radi se o single-player RPG igri nalik Falloutu i BioShocku, s manjim otvorenim svjetovima i crnim humorom iz umova dokazanih šaljivdžija iz Obsidiana.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Saren

    25.02.2019 - 15:59

    Neka samo izadje cim prije, ovo jedva cekam 😀

    • Lovac

      @Saren, 25.02.2019 - 20:06

      Slažem se, gledao sam puno interviewa s njima, to će biti baš prava SP poslastica kakvih je u zadnje vrijeme malo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?