HCL.HR

Otkriveno je podosta detalja o The Outer Worlds, nema craftinga

Pero Mlinar 05.03.2019.   •   3 komentara


Tvorci RPG-a The Outer Worlds dali su za jedan američki portal poduži intervju pa otkrili neke detalje o tome kako će biti koncipiran njihov naslov i mehanike.

Dvojica tvoraca RPG-a The Outer Worlds ovih su dana u intervjuu za Game Informer odgovorili na sedamdesetak pitanja zainteresiranih igrača, a nama pritom pružili uvid u neke od pojedinosti iščekivanoga naslova.

Primjerice, otkriveno je da će The Outer Worlds osim regularnoga moda sadržavati i hardcore mod Supernova, u kojemu će biti potrebno jesti, piti, spavati. Zatim, Bog je izgleda uslišao neke molitve jer igra NEĆE imati crafting. Oružja će se možda moći nadograđivati različitim dijelovima skupljenima diljem mape, no osim toga, nekog crafting sustava ne bi trebalo biti u igri. Isto tako, nadograđivanje oružja imat će samo ograničenu korisnost jer će neki predmeti, odnosno oružje i oprema, dolaziti s unikatnim svojstvima koja nije moguće replicirati nadogradnjom.

Kad već spominjemo unikatnost, ako vam smeta da je u današnjim igrama gotovo sve nasumično generirano, loot pogotovo, možda vas razveseli da će u The Outer Worlds određene nagrade i lokacije predmeta uvijek biti fiksne. Tako da kad završite neki posebno kompleksni quest možete očekivati da će nagrada svakako biti Pištolj Legendarnog Svemirskog Kauboja, a ne generični krumpir.

Oružje i opremu koju skupite moći ćete dati i svojim suborcima. Njihove statistike i vještine pritom će imati izravan utjecaj na efikasnost opreme kojom se oni koriste, tako da svakako možemo govoriti o postojanju nekog sustava klasa. Koliko će on biti detaljno razrađen i fleksibilan, zasad nije poznato. Vidljivo je međutim da će postojati optimalni i manje optimalni izbor opreme i oružja.

Što se tiče suborničke romanse, toga nema. U obzir dolaze samo prijateljstva i, eventualno, platonske ljubavi.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • JohnSence

    05.03.2019 - 16:02

    Zvuci dobro. Neka tako ostane. Nikad nisam igrao fallout nit me privlacio ali ovo bi moglo biti solidno 🙂

  • Saren

    05.03.2019 - 19:36

    Crafting il ne ovo mi se svidjelo na prvu kad sam trailer vidio lani jedva cekam vidjet sto ce majstori iz Obsidiana nam ponuditi 🙂

  • Chimichangas

    06.03.2019 - 08:17

    Napokon igra bez craftinga, odmah mi se više sviđa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?