HCL.HR

Užasna guska proganja igrače i u Resident Evilu 2

Zoran Žalac 21.10.2019.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Guska koja se ove jeseni proslavila na internetu zahvaljujući igri Untitled Goose Game angažirana je u novom gostovanju – kao protivnik u Resident Evilu.

Internet je prošloga mjeseca iz nekog razloga poludio za zločestom guskom iz igre Untitled Goose Game. Mnogi su se šalili kako bi guska bila dobar borac u tabačinama, no modder pod nadimkom Alister imao je bolju ideju – guska je savršena kao protivnik u Resident Evilu 2 pa ju je ondje i ubacio.

Dakako, guska u ovom slučaju preuzima ulogu neumoljivog Mr. X-a, Tyranta kojega su modderi u PC verziji do sada mijenjali s brojnim likovima pa smo umjesto njega tako imali klauna Pennywisea, Jasona iz Petka 13. i vlakića Tomicu. Guska je fizionomijom ipak drugačija od visokog Mr. X-a, ali svejedno dominira svojom pojavom. Štoviše, njezina sablazno bijela boja posebno je zastrašujuća. A onda tek primijetite da nosi i fedoru na glavi…

Modifikacije je još uvijek u razvoju, no sigurni smo da će biti dostupna za preuzimanje kroz nekoliko dana. I da, njezin kreator je potvrdio da će guska u ovom gostovanju kreštati jednako kao i u Untitled Goose Game.

Komentari (2)

  • mili1985

    21.10.2019 - 19:10

    Odlični su modovi za RE2. Ovaj šeširić ubija!

  • SeaNN

    21.10.2019 - 19:47

    Doland dark u re2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?