HCL.HR

Wild West Dynasty donosi preživljavanje u kaubojskim čizmama

Zoran Žalac 27.06.2022.   •   1 komentara   •   Trailer


Od tvoraca Medieval Dynastyja stiže još jedna “dinastija” – na Divljem zapadu. Pogledajte kako će izgledati preživljavanje u ulozi kauboja.

Prošle godine smo zasnivali dinastiju u Srednjem vijeku, a uskoro ćemo isto raditi na Divljem zapadu. Nadolazeća igra preživljavanja Wild West Dynasty postavit će nas u Ameriku s početka 19. stoljeća te u ulogu nesretnog pionira kojeg opljačka banda. I tu kreće “red dead zaplet”, s tim da se osveta može izvesti tek kad napravimo vlastiti grad i osnujemo vlastitu dinastiju.

Tu uključuje farmerski početak s uzgojem životinja te napredak prema širenju zajednice za koju će trebati obavljati posao šerifa. Bit će tu lovljenja bandita, brige za resurse, jahanja konja, istraživanja rudnika – ma, svega! Moći će se igrati iz prvog ili trećeg lica, a izgradnja objekata bit će slična onoj kao u klasičnim igrama preživljavanja.

Naš je Filip igrao Medieval Dynasty pa svakako bacite oko na to da vam bude jasnije kakvu razinu tehničkog čarobnjaštva možete očekivati od Wild West Dynastyja.

Komentari (1)

  • Gojko Knez

    27.06.2022 - 17:17

    Svakom njegovo, probao sam medieval dynasty i dobio dojam da bi ta igra bila solidna, čak možda i vrlo dobra sa još otprilike toliko developmenta kolko je uloženo. Ovakva kakva je, je jank i ima šmek asset flipa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?