HCL.HR

Oznaka: Crafting mehanika

Vampirski RPG zvan V Rising stiže na PlayStation 5

Zoran Žalac 01.02.2024.

Izometrijska akcija i preživljavanje u ulozi vampira postat će dostupni i na PlayStation 5 konzoli kasnije ove godine uz hit igru V Rising.

Iduća igra kreatora Green Hella dobila je novo ime – StarRupture

Zoran Žalac 20.12.2023.

Prošlog je ljeta studio CreepyJar najavio svoju novu igru preživljavanja na stranom planetu, zvanu Chimera. No, došlo je do promjene plana – ili bolje rečeno naziva igre koja će se ipak zvati StarRupture.

RecenzijaMy Time at Sandrock

Zoran Žalac 14.12.2023.

Vrijeme brzo leti u Sandrocku i ispunjeno je brojnim avanturama između teškog fizičkog rada nalik robijanju. Može biti zabavno, ali ne za svakoga.

Kreatori No Man’s Skyja najavili novu fantasy igru – Light No Fire

Zoran Žalac 08.12.2023.

Nakon No Man’s Skyja stiže nam vrlo slična igra fantasy tematike – Light No Fire. U njoj ćemo letjeti na zmajevima te graditi svoje utvrde na svijetu koji je velik kao čitava Zemlja.

Najavljena je nova Deep Rock Galactic igra – Rogue Core

Zoran Žalac 05.10.2023.

Rudarska igra Deep Rock Galactic dobit će svoj spin-off naslov u obliku roguelite naslova za kooperativno igranje do četvero igrača.

My Time at Sandrock dobio je novi datum izlaska, jeste li spremni za kopanje?

Zoran Žalac 09.09.2023.

Nakon 15 mjeseci provedenih u early accessu, graditeljsko-farmerska igra My Time at Sandrock ima datum lansiranja na svim platformama u svojem punom izdanju.

Najavljena je još jedna graditeljska igra u svemiru – The Signal

Zoran Žalac 16.08.2023.

Debitantski projekt studija Goose Byte bit će igra istraživanja i preživljavanja na stranom planetu, s fokusom na izgradnju vlastitih baza i vozila.

Kibu je nova igra o građenju hrama i pripravljanju čaja

Zoran Žalac 11.06.2023.

Smirujuća avantura Kibu poslat će nas u divljinu kako bismo u ulozi samotnog redovnika izgradili svoje svetište i naučili ponešto o umijeću spravljanja čajeva.

Pogledajte kako će se kopati i udarati u novoj Lord of the Rings igri

Zoran Žalac 10.06.2023.

Objavljen je prvi prikaz gameplaya nadolazeće igre preživljavanja u svijetu Gospodara prstenova. Evo kako će izgledati LOTR: Return to Moria.

I Am Future je igra koja donosi veselu apokalipsu

Zoran Žalac 02.02.2023.

Ovoga proljeća stiže nam postapokaliptična igra koja razbija stereotipe postapokaliptičnih igara. I Am Future stavit će nas u ruševine grada Cosmopolisa, ali bez drugih ljudi i mutiranih čudovišta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?