HCL.HR

Abandon Ship iduće godine vodi nas u istraživanje nepoznatih voda

Stjepan Fikter 05.11.2016.   •   7 komentara


Smješten u vrijeme kada su jedrenjaci vladali svijetom, samo u fantasy okruženju, Abandon Ship priprema nam morsku avanturu u kojoj će nas čekati i nezaobilazni Kraken.

Abandon Ship najavljen

Nezavisni razvojni studio Fireblade Software za iduću godinu najavio je Abandon Ship, morsku avanturu gdje će se putovati uz poznate obale te istraživati nepoznate vode u fantasy okruženju. Naravno, borba također neće izostati budući da jedrenjaci nisu služili samo za razmjenu dobara nego su i nosili popriličan broj topova.

Ono što je još posebno interesantno kod ovog naslova je odabir grafičkog stila. Naime, cijeli umjetnički izražaj oslanja se na vizuale koji izgledaju kao da je u pitanju ulje na platnu. Uz to, developeri također najavljuju i svijet koji će reagirati na naše akcije pa će zadaci drastično mijenjati okruženje. Kako se ono kaže, jednom se zamjeriš, drugom postaneš prijatelj.

Kada ćemo se točno moći zaputiti u ovu morsku avanturu još nije poznato, ali barem znamo kako će našu plovidbu Kraken ometati iduće godine.

Označeno sa:

Komentari (7)

 • Fskpz gaming fan

  05.11.2016 - 10:18

  Igra podsjeca na onu scenu iz AC Black Flag kada plovite morem, pa se napucavate sa drugim brodovima! 🙂

  • baDarmageddoN

   @Fskpz gaming fan, 05.11.2016 - 14:10

   Ili na daleko stariji Pirates of Carribean koji je za ono vrijeme bio podcijenjena igra a Flag (koji mi je odličan) je isto igretina. E kada čovjek vidi koliko je starih dragulja i studija izgubljeno jer nije bilo ili sreće ili dovoljno reklama a mora se priznati da je onda i piratizacija bila tri klase jača nego danas.

  • hrga007

   @baDarmageddoN, 05.11.2016 - 16:31

   da da, sjećam se tih igara, imale su i odličan gameplay i odličnu priču

  • baDarmageddoN

   @hrga007, 05.11.2016 - 16:42

   Baš ono… Kvalitetne igre. Najbolje je bilo kada je mjesečina pretvarala neprijateljske gusare u one skeletone. Brodovi su imali mogućnosti nadogradnji. Bilo je moguće boriti se protiv utvrda. Priče se ne sjećam ali znam da je mehanika borbe bila na jako, jako visokoj razini. Pa one katakombe i finte u stilu Indiane Jonesa… Ta igra treba remaster. Ne znam što Ubisoft ne napravi nešto jako slično k tome, sigurno je da mogu 😛

  • hrga007

   @baDarmageddoN, 05.11.2016 - 16:53

   legend of jack sparrow mi je najdraza bila, cak je i voiceover bio od strane johnnyja deppa

 • hrga007

  05.11.2016 - 16:30

  podsjećam me na sid meiers pirates koja mi je bila odlična igra

 • oetam

  05.11.2016 - 18:05

  Podsjeća me na android igru Assassin’s creed Pirates, doista je slična tome 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!