HCL.HR

Act of Aggression predstavlja superoružja s novim trailerom

Stjepan Fikter 31.07.2015.   •   3 komentara


Prije nego početkom rujna zaigramo Act of Aggression, developeri nas upoznaju sa superoružjima i time nam olakšavaju da se odlučimo s kojom ćemo prvom frakcijom krenuti u rat.

Nekad davno, superoružja su bila neizostavan element RTS žanra, a budući da Act of Aggression želi oživjeti zlatno dobra strategija, jasno je da ćemo ih vidjeti i ovdje. Kako nam se polagano bliži drugi rujna kada igra stiže na tržište, a i Gamescom je iza ugla, developeri su pripremili novi trailer da nam pokažu s čime frakcije raspolažu kada diplomacija propadne.

US frakcija drži se klasičnog nuklearnog naoružanja dok Chimera ima na raspolaganju rail-gun, a misteriozni Cartel služi se napadom iz svemira. Unutar trailera također se spominju i dodatna oružja, no nećemo vam baš sve otkriti i time ubiti želju za gledanjem trailera.

Komentari (3)

 • MoGaming

  31.07.2015 - 09:43

  kad već nikad nismo dobili C&C generals 2,ovo bi mogo bit dostojan nasljednik 🙂

 • Black op

  31.07.2015 - 10:51

  Stvarno je bezveze sto sve 3 frakcije imaju potpuno ista oruzja, bilo bi bolje da jedni imaju takticko nuklearno oruzje, drugi oruzje koje ubija pjesadiju a treci oruzje koje unistava/onesposobljava elektroniku…

 • burek

  31.07.2015 - 10:53

  Nasljednik od Act of War, također Eugene Systems radio igru, ali licenca vjerovatno izgubljena u Atari, Inc. pa nisu mogli koristiti isto ime. Trebala bi biti dobra igra jer Act of War je također bio veoma dobar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!