HCL.HR

After Us je igra u kojoj spašavamo duše izumrlih životinja

Stjepan Fikter 10.12.2022.   •   0 komentara


U svijetu uništenom ljudskim dodirom, After Us će nas odvesti na putovanje spašavanja duša koje su ostale zarobljene u ljudskim zamkama.

Nova igra razvojnog studija zaslužnog za odlični Arise: A Simple Story vodi nas na nešto drugačije putovanje. U After Us se radnja odvija u svijetu kojega je uništila ljudska ruka, a mi preuzimamo ulogu Gaie, duha života čiji je cilj spašavanje duša izumrlih životinja.

After Us bit će emocionalno putovanje tijekom kojeg ćemo istraživati posrnuli svijet lišen života. Bit će tu klizanja, letenja, izbjegavanja zamki te protivnika kao i čišćenja planeta od nafte koja ga je zagadila. Baš poput njihovog prethodnog naslova, igra će imati ugodan vizualni stil koji će ovog puta biti tamnijeg tona.

Svijet u kojemu se nalazimo pokazivat će destruktivni odnos čovjeka i prirode pa ćemo posjetiti lokacije poput umirućih šuma, oronulih gradova, presušenog mora i zagađenog neba. Svako od navedenih okruženja sadržavat će drugačije izazove za Gaiu. Osim spašavanja duša, tijekom putovanja doznat ćemo i sudbinu Devourera, odnosno protivnika koji neće blagonaklono gledati na naš pothvat vraćanja života na planet.

After Us igramo u proljeće 2023. godine na PC-ju, PlayStationu 5 te Xbox Series platformama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?