HCL.HR

Akcijski RPG Tales of Arise dobio datum izlaska

Stjepan Fikter 22.04.2021.   •   5 komentara


Novo poglavlje Tales serijala igramo u devetom mjesecu, a tim povodom dobili smo i novi gameplay prikaz koji je doduše, na japanskom.

Baš kako je ranije ove godine bilo najavljeno, s proljećem stigao je datum izlaska za Tales of Arise. Novo poglavlje ovog dugovječnog serijala igramo od 9. 9. 2021. na PlayStation i Xbox platformama te dan kasnije na PC-ju.

Osim datuma izlaska, izdavač Bandai Namco počastio nas je i s novim prikazom gameplaya kojega prenosimo ispod ovih redaka.

Za one igrače koji se možda niti sjećaju najave ovog naslova, Tales of Arise je akcijski RPG kojeg pokreće Unreal Engine 4. Uz to, igra će nam predstaviti dinamičnu akciju i nadograđeni borbeni sustav unutar kojeg se nalazi klasični Tales gameplay. Što to točno znači, morat ćemo ipak sačekati više informacija ili isprobati u samoj igri kada bude dostupna.

Kako je riječ o novome nastavku, dočekat će nas i potpuno nova priča te novi likovi, a developeri još najavljuju i vrhunske animacije koje bi dodatno trebale obogatiti radnju.

Nažalost, fanovi serijala koji bi htjeli ovaj naslov igrati na Switchu, za sada će se morati strpjeti jer igra nije najavljena za tu Nintendovu platformu, ali to ne isključuje mogućnost pojavljivanja jednog dana.

Komentari (5)

  • kebbab

    22.04.2021 - 10:00

    Uff jedva čekam da ubacim 150+ sati 😋😋

    • razer1234559

      @kebbab, 22.04.2021 - 13:23

      Možda čak i više😀. Bilo bi super kada bi igra imala više težina da na početku možeš samo na normal težini dok su ti ostale zaključane. Ako prođeš igru na normal težini tako otključaš sljedeću i igraš igru od početka koju ujedno i nastavljaš jer level i oprema koju si skupio na prethodnoj težini ostaju samo je igra teža, protivnici su veći level i veće su šanse za pronalazak legendary loota. Pretpostavljam da si igrao npr. Diablo, Titan Quest ili Dungeon Siege pa znaš o čemu pričam.

  • razer1234559

    22.04.2021 - 13:02

    Izgleda nevjerojatno, grafički prekrasna igra. Dosta podsjeća na Genshin Impact. Uz Diablo 2 Resurrected i Digimon Survive ovo je igra koju nikako ne smijem propustiti i jedva čekam da se počnem ubijati u ovoj igri.

  • LetMeBeFrank

    22.04.2021 - 14:43

    Konačno!

  • Lazy

    22.04.2021 - 22:29

    Izgleda lijepo i nekako old school, trenutno mi se bas ne gleda cell shading al ova igra, cini se, ima ono nest…bar po traileru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?