HCL.HR

Alan Wake se vraća u obliku mini TV serije unutar druge igre

Igor Belan 05.03.2016.   •   2 komentara


Zbunjeni naslovom? Zar niste čuli za novi trend snimanja TV serija o igrama koje se prikazuju samo na televizorima unutar drugih igara? Helou! Dobrodošli u 21. stoljeće.

alan-wake

Nedavno se na internetu počelo šuškati kako se Alan Wake serijal vraća na scenu jer je netko uočio registraciju zaštitnog znaka “Alan Wake’s Return” od strane Remedy Entertainmenta, studija zaslužnog za Alan Wake naslove. Osim toga je oštro oko novinara koji su zaigrali preview verziju novog projekta istog developera, PC i XBO naslova Quantum Break, primijetilo neke reference na Alan Wakea unutar te igre, opet primjetivši i naslov Alan Wake’s Return.

Sve je upućivalo na to da se Alan Wake vraća i da Remedy želi da to znamo.

No čini se da se bura digla oko ničega. Danas je potvrđeno kako je Alan Wake’s Return naziv televizijske mini-serije koja će biti dio Qunatum Breaka, odnosno igrinih live-action scena. Dakle serija unutar serije unutar igre. Da ti mozak eksplodira.

Sam Lake, jedan od tvoraca Alan Wakea, bit će prisutan u toj mini-seriji u glumačkoj ulozi i to je sve što o njoj zapravo znamo. Možda bude zanimljiva, možda nam otkrije neki novi detalj o Alan Wake univerzumu, a možda posluži kao kul, ali zapravo nevažna usputna pozadina u live-action scenama Quantum Breaka. Vidjet ćemo uskoro – Quantum Break izlazi 05.04. i to simultano u verzijama za Xbox One i PC (ekskluzivno za Windowse 10, putem Windows Storea).

Označeno sa:

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    05.03.2016 - 19:47

    Svaka Remedyjeva igra je imala neku mini seriju u sebi pa ovo i ne čudi. Samo čudi što je u pitanju ovaj put po njihovoj sopstvenoj igri. Ko zna, možda se šta malo i otkrije o nastavku, ali čisto sumnjam da će se sve razotkriti, valja jednom napraviti i novu igru.

  • Glavas_ZG

    07.03.2016 - 09:31

    Konačno netko ima inspiracije da radi nešto ”novo”.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?