HCL.HR

Alien: Isolation donosi dvije misije s glumcima originalnog Alien filma

ToxarE 11.07.2014.   •   1 komentara


Alien: Isolation neće samo biti inspiriran originalnim filmom Ridleya Scotta iz 1979. već će ga na zaseban način i oživjeti kroz dva DLC proširenja koja se mogu dobiti naručivanjem igre prije izlaska.

Alien: Isolation svojom će se radnjom odvijati 15 godina nakon događaja originalnog filma Alien kojim je i inspiriran. Međutim, igra će sadržavati i dvije misije koje će donijeti šest likova iz prvog filma, zajedno s odgovarajućim glumcima koji će im posuditi glasove. Kvaka je jedino u tome što će obje misije doći u obliku DLC paketa po izlasku igre. Ako se već sada odlučite za narudžbu iste, dobit ćete barem jedan od DLC paketa. Poslije izlaska igre, oba proširenja bit će dostupna za kupnju individualno.

Prvi DLC nosi naziv „Crew Expendable“ i omogućava nam da kao Ellen Ripley, Dallas ili Parker istražujemo brod Nostromo. Drugi DLC „Last Survivor“ dobiva se jedino ako igru naručite u jednoj od izabranih trgovina , a stavlja igrača u ulogu Ripley koja bježeći s broda Narcissus čuje vrisak članova svoje posade te se vraća na Nostromo i aktivira sustav za samouništanje.

„Raditi s originalnom glumačkom postavom bilo je nevjerojatno iskustvo. Bilo nam je važno da ključni glumci iz originalnog filma repriziraju svoje uloge kako bismo savršeno uhvatili atmosferu filma. Za neke u glumačkoj postavi ovo će biti prvo pojavljivanje u Alien videoigri.“ – izjavio je kreativni direktor Alien: Isolationa Alistair Hope.

Alien: Isolation izlazi 7. listopada ove godine za PC, Xbox One, PlayStation 4, PS3 te X360.

Komentari (1)

  • Artyom

    12.07.2014 - 13:16

    Ovo zvuči kao najbolji DLC ikad!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?