HCL.HR

Amnesia: Rebirth poziva nas u mračne prostore krajem 10. mjeseca

Zoran Žalac prije 6 dana   •   6 komentara


Preporod Amnesia serijala očekujemo taman prije famoznog Halloweena. Pripremite se za strašenje na dubljoj razini.

Amnesia: Rebirth bit će lansirana 20. 10. 2020. na PC i PlayStation 4 platformama, najavio je danas studio Frictional Games. Treći dio Amnesia serijala koji je popularizirao brojne YouTubere prije desetak godina povest će nas u pustinju Alžira gdje ćemo kao protagonistica Tasi trianon istraživati podzemlje bogate prošlosti i mitologije.

Bit će to tipična horor avantura u kojoj ćemo vidjeti neka nadnaravna bića te ćemo od njih bježati jer borbe neće biti. No, Frictional Games poručuje kako njihove tehnike zastrašivanja igrača neće biti vezane samo uz prepadanje. Umjesto toga žele kod igrača izazvati različiti spektar dubljih emocija, a u tu svrhu igra će imati značajno više priče u fokusu na protagonisticu nego dosadašnje igre iz Amnesia serijala.

Igra će koštati 25 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • junkies_promise666

    15.09.2020 - 19:49

    Amnesia wow …ne izgleda da je graficki mnogo napredovala ali se nadam da sadrzi istu atmosferu i napetost kao ostale

  • leonidacro3

    15.09.2020 - 20:21

    To se čekalo

  • XLBanana

    15.09.2020 - 20:40

    Jedva čekam. Amnesia the dark descent je bila jedna od najboljih i najstrašnijihh igara ikad a što je najjače to je samo indie igra. Eto primera kako indie developer nauči AAA naslove

  • GejmerMisko

    15.09.2020 - 21:46

    Brine me cijena od 25 eura… mogla bi biti polovna igra, a la Amnesia: Machine for pigs

  • Lazy

    15.09.2020 - 22:29

    Naajs Frictional studio u akciji, meni je SOMA cudo od igre, onako, prodrmate do kosti jbte.

  • SanKa

    16.09.2020 - 09:44

    koliko sam gaća promijenio na amnesiji…nadam se da ce bit jednako scary

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?