HCL.HR

Andrea Andrassy pokazala je magično znanje o starim igrama fantasy tematike

Zoran Žalac 05.06.2020.   •   9 komentara   •   HCL objave


Deseto izdanje HCL Pidžama Partyja bilo je magično – igrali smo Trine 2, a naša gošća Andrea Andrassy pokazala je zavidno poznavanje fantasy tematike.

Okrugla deseta epizoda naše emisije HCL Pidžama Party bila je pravo malo druženje fantasy geekova. S Andreom Andrassy igrali smo Trine 2, tukli gobline i tjerali puževe na kupus. Neke su nas prepreke u toj igri natjerale da koristimo crnu magiju gaminga – varanje pomoću checkpointa, ali u ovom slučaju cilj opravdava sredstvo. A cilj je bio da zabavimo i sebe i gledatelje.

Nakon seanse igranja Trinea s Andreom smo nastavili spiku u istom tonu, diskutirajući o klasicima fantasy žanra kao što su Heroes of Might & Magic, King’s Quest i King’s Bounty. Iznenadila nas je Andrea detaljnim prisjećanjem na manje nevine igre kao što su Leisure Suit Larry, Phantasmagoria te Blood, a raspravljali smo i o tome kako se uz Lemonade Tycoon mogla naučiti vještina pripravljanja koktela.

Vjernim gledateljima pidžama partyja Andrea je čak je izdiktirala i serijski ključ za stare Simse.  A kad nismo pričali o igrama onda su na repertoaru bili romani Stephena Kinga te Andreine zadaćnice iz osnovne škole. Evo snimke cijele emisije za one koji nas nisu stigli pogledati u redovnom terminu:

Andrea se okušala i u našem pidžama party izazovu. Iako je brzinski krenula nabrajati sve igre koje počinju slovom T, na kraju je ipak zapela na pet povezanih pojmova čime se smjestila na drugi kraj ljestvice. Ta rang lista sada izgleda ovako:

  1. Osvrtnik, Vojko V – 9 bodova
  2. Dean Kotiga, Dario Juričan, Luka Bulić, Saša Lozar – 8 bodova
  3. Juraj Šebalj, Ivan Šarić – 7 bodova
  4. Andrea Andrassy – 5 bodova

Kao i na svakom HCL Pidžama Partyju, nagradili smo smo gledatelje koji su se natjecali u nagradnom natječaju. Tražili smo da napravite crtež vama najdražeg filmskog lika, a sretni dobitnici su: ninalukenda, mrtvi_piksel i art_by_vule.

Nagrade dijelimo i u sljedećoj epizodi HCL Pidžama Partyja. Zadatak je vrlo sličan – napravite crtež ili fotku gamerske tematike ili našeg HCL Pidžama Partyja. Svoje slike postavite na Instagram ili Facebook uz hashtag #HCLpidžamaparty najkasnije u srijedua mi ćemo dobitnike proglasiti u sljedećoj epizodi.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • Josip

    05.06.2020 - 11:39

    Ja sam se bas ismijao na pocetku, od kada je Igor rekao da im je prva žena, pa je onda bilo more dvosmislenih izjava kao što je Andreina da ga probam malo tiltat da se digne a Zoki se samo slatko smije. Inace svaka čast ženi, pokazala je zavidno poznavanje igara i to u detalje, da nema posao vjerojatno bi joj ponudili mjesto na hcl-u.
    Što se budućih party-a tiče, volio bih iskreno vidjeti jedan specijal sa ljudima koji su radili u hcl-u kao Vjeran npr. da vidimo malo njihovu stranu i kako su se snašli, što rade itd.
    Koliko mi je žao što nema Šarića, toliko mi je i drago jer mi je Zoran nekako došao do izražaja, vidi se da zna sa ženama 😀

  • nedzon

    05.06.2020 - 11:54

    Čim sam vidio da nema Šarića odmah sam lajkovao video, to što ste ga izbacili najbolji je potez otkad ste počeli s ovim pidžama partijima. Gošća je odlična, idući put ću i zvuk upalit!!

    • kozmos098

      @nedzon, 05.06.2020 - 12:51

      Iduci put cu i zvuk upalit😁 a jesi me nasmija😁
      Dobri su meni i Šarić je ok lik

    • PppPP

      @nedzon, 05.06.2020 - 15:36

      Što fali šariću? Nisu ga izbacili, nego nije imao vremena. Inače je dosta zabavan bio u ovim livestreamovima. Bez bezvezne mržnje ljudi!

    • Sinek

      @nedzon, 05.06.2020 - 18:03

      koji saljivdzija, saric je za tebe mala beba

    • nedzon

      @Sinek, 05.06.2020 - 23:52

      Ček, Šarić je komičar?

    • Demon90

      @nedzon, 05.06.2020 - 19:36

      A nisu ga izbacili meni koliko je poznato trine se igra maksimalno s troje igrača pa je samo ispao iz epizode, a možda i ima obaveza

  • Eldar Tutnić

    05.06.2020 - 16:39

    Heheh, dobar naslov 😀 Malo me ovaj naslov podsjeća na tabloidsku štampu 😀

  • Goran1234

    08.06.2020 - 12:13

    Baš,mogli bi nekog iz vaše vojske HCL fanova za neku od #piđamaparty!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?