HCL.HR

Angry Birds u video recenziji

Igor Belan 28.01.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


Igrali smo nedavno izašlu PC verziju mobilnog fenomena imena Angry Birds, a u video recenziji otkrivamo što je to toliko zarazno u ovom jednostavnom 2D puzzleru.

Nakon što su im milijuni ljudi diljem svijeta pomogli u borbi protiv malih okrugih svinja na mobilnim platformama, Angry Birds stižu i na “velike” gamerske platforme – PC i konzole. Mobilnu verziju nikada nismo recenzirali, a kako je igra postala vrlo popularna u proteklih godinu dana, izlazak PC verzije dočekali smo s oduševljenjem, jer ipak – dobili smo priliku napraviti video recenziju ove iznimno simpatične igre. A to smo i učinili, četiri minute krasne video recenzije su pred vama, a ako niste u mogućnosti pogledati video, tu je dakako i puna tekstualna recenzija.

Osim toga, imamo i jednu napomenu. Ponukani silnim željama čitatelja, odnosno gledatelja, da omogućimo komentare na YouTubeu, odlučili smo to i učiniti. Stoga počevši od ove recenzije možete nam i na YouTubeu nabaciti pokoji komentar, uz uvjet da ste nam YouTube prijatelj. Stoga ako još niste, pretplatite se na naš YouTube kanal i pošaljite nam zahtjev za prijateljstvo.

VIDEO RECENZIJA: Angry Birds

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?