HCL.HR

Besplatno zaigrajte Anno 1800 ovog vikenda

Lovro Maroševac 11.03.2020.   •   1 komentara


U jeku videoigara koje posljednjih tjedana imaju besplatni vikend igranja, na red je došla vrlo popularna city-building igra.

Ubisoftova igra kojoj je glavni motiv industrijska revolucija i traži od vas da postavite temelje upravo toga. Anno 1800 dobiva Season Pass i tri velike ekspanzije, ali prije toga će vas pokušati namamiti da ju kupite. Povodom nove sezone unutar igre, iz francuske kompanije su odlučili ponuditi vikend besplatnog igranja.

Ovaj događaj trajat će od 12. do 15. 3., a preuzimanje igre može se obaviti već danas. Vjerojatno znate kako se ista nalazi na Uplayu i Epic Games Launcheru, stoga ćete tamo morati otvoriti profile, ukoliko još niste, a želite ju zaigrati. Vrijedi napomenuti kako će u besplatnom vikendu igranja igračima biti dostupna tri ranga sandbox moda i multiplayer.

Anno 1800 dobiva nove ekspanzije, kako je već rečeno. Prvi DLC stiže 24. 3., a naziv istog će biti Seat of Power. Ovo produženje će igračima omogućiti gradnju palača koja će biti pokazatelj moći njihovog grada. Uz to, ovdje će se pojaviti i javni sektori, čiji politički smjerovi mogu poboljšati ekonomiju grada.

Nakon spomenute ekspanzije stižu još dvije – Bright Harvest i Land of Lions. Prva će donijeti mehaničke strojeve i alate koji će igračima pomoći u boljoj učinkovitosti poljoprivrede. Potonji će donijeti mogućnost navodnjavanja pustinja i suradnje s carom na Južnom kontitentu. Oba DLC-a stižu kasnije ove godine.

Komentari (1)

  • marko1106

    11.03.2020 - 14:45

    to je sasvim u redu promcija igre. više nešto kao demo. Igrač ima priliku vidjeti da li mu se igra sviđa i da li će ju kupiti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?