HCL.HR

Apex Legends Mobile bit će lansiran idućeg tjedna sa ekskluzivnim likom

Zoran Žalac 11.05.2022.   •   3 komentara


“Džepni” Apex Legends Mobile trebao bi biti lansiran sljedećeg utorka, a pojavila se glasina da će imati i jednu ekskluzivnu legendu.

Mobilni Apex Legends igrat ćemo od sljedećeg tjedna. Datum lansiranja Apex Legends Mobile navodno je postavljen na 17. 5. za Android te iOS uređaje. Kako se već ranije znalo, mobilna će verzija Apexa biti zasebna, s deset igrivih likova i dvije klasične mape (World’s Edge i Kings Canyon).

Sada se pak pojavila informacija da će od deset dostupnih legendi njih devet biti poznato, tj. prebačeno iz glavne igre za PC i konzole. Međutim, jedan od likova bit će novi, ekskluzivan za mobilni Apex. Trebao bi to biti Fade, oklopljeni vojnik čija maska podsjeća na lubanju. Fade ima pasivnu vještinu da mu se kretanje privremeno ubrza nakon uklizavanja. Taktička mu je mogućnost povratak na ranije postavljenu lokaciju, a ultimativni napad zarobljava protivnike i šalje ih u Void.

Osim Fadea, u Apex Legends Mobile pojavit će se Girbraltar, Lifeline, Mirage, Octane, Wraith, Bloodhound, Bangalore, Caustic i Pathfinder.

Komentari (3)

  • lycker

    11.05.2022 - 17:12

    bit će smeće ko i običan Apex!!!!

    • Paulo Pavicic

      @lycker, 11.05.2022 - 22:39

      Šuti i igraj fortnite

    • lycker

      @Paulo Pavicic, 13.05.2022 - 20:39

      oho odmah igraj fortnite,ako te baš zanima igram apex od početka već 12 sezona i igra se nije pomakla s mjesta što se tiće mehanike i kritičnih točaka,a završit će ko i smeće zvano fortnite
      previše kozmetike i sranja koja će uništit igru ali da vidim da je tebi apex očito sve od kada su ga napravili noob based igro!!!!zato noobino frag on!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?