HCL.HR

Banjo-Kazooie i Dragon Quest likovi stižu u Super Smash Bros. Ultimate

Filip Zorić 12.06.2019.   •   2 komentara


Super Smash Bros. Ultimate nas i dalje iznenađuje zanimljivim odabirom boraca. Ovaj put smo dobili najavu za likove iz Dragon Questa i Banjo-Kazooiea.

Nintendova tabačina Super Smash Bros. Ultimate dobiva nove likove već neko vrijeme. Prije nekoliko mjeseci smo dobili Jokera iz Persona serijala, a uskoro dobivamo još poznatih lica. Prvo ćemo na ljeto moći zaigrati s likom zvanim Hero iz Dragon Quest franšize, a moći ćemo se mlatiti na stazi iz istog serijala. Igrači će moći izabrati različite kostime za ovog lika i tako ga pretvoriti u protagoniste iz ostalih Dragon Quest igara.

Na jesen ćemo pak u Super Smash Bros. Ultimate vidjeti Banja i Kazooija, koje sigurno neki od vas pamte iz istoimenog klasika. Također ćemo dobiti stazu Spiral Mountain koja je služila kao jedan od levela u igri Banjo-Kazooie. Podsjetimo se da, iako su se Banjo-Kazooie naslovi prvo pojavili na Nintendo konzoli, Microsoft sada posjeduje prava na ovu platformersku franšizu. Ovo nas dovodi do zaključka šefovi Nintenda i Xboxa i nastavljaju biti u prijateljskim odnosima.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?