HCL.HR

Batman: Arkham Asylum i City prešli na Steam, Arkham Origins dobio TV spot

ToxarE 18.10.2013.   •   2 komentara


Ususret skorom izlasku Batman: Arkham Originsa, prethodne igre iz serijala na velikom su sniženju na Steamu, a svi prijašnji vlasnici verzija izvan Steama mogu ih besplatno aktivirati i pretvoriti u GOTY izdanja.

Za točno tjedan dana vraćamo se u Gotham City. Batman: Arkham Origins izlazi u petak, 25. listopada, za PC, X360, PS3 te Wii U (u potonjoj verziji bez multiplayera), a povodom tog skorog izlaska Warner Bros. je izbacio TV spot u kojemu se kroz CGI animaciju prikazuje transformacija Brucea Waynea u Batmana – nešto čemu ćemo svjedočiti i u samoj igri. Dotični video možete pogledati u nastavku.

Kako je do izlaska igre ostalo još sedam dana, pravo je vrijeme da ponovite gradivo s dosadašnjim igrama iz serijala. Ako ih još nemate u svojoj kolekciji, na Steamu ovoga vikenda vrijedi akcija na kojoj se Arkham Asylum GOTY i Arkham City GOTY mogu nabaviti po 75% nižoj cijeni, odnosno po 5 i 5,25 Eura za svaku.

Zanimljiva stvar nudi se onima koji već posjeduju spomenute igre izvan Steama. Naime, obje su igre patchirane te su dobile zamjenu servisa – umjesto Games for Windows Livea (koji se gasi 1. srpnja iduće godine) igre će ubuduće koristiti Steamworks za achievemente i ostalo. To znači da vam dosad snimljene pozicije više neće raditi kada se prebacite na Steam.

Srećom, prebacivanje na Steam je potpuno besplatno za sve koji već posjeduju igru u fizičkom obliku, ili u digitalnom – na bilo kojem drugom servisu. Obje igre mogu se aktivirati na Steamu tako da se u polje za aktivaciju upiše serial kod za igru; a zanimljivo je kako aktivacijom dobivate GOTY izdanja čak i ako ih niste ranije posjedovali. U svakom slučaju, lijep potez Warner Brosa.

Komentari (2)

  • Cole™

    18.10.2013 - 15:56

    Bas jako ugodno iznenađen tim potezom, iako jedan key uopce nisam uspio aktivirati. Radi se o BAC Goty ediciji, no kako sam imao jos jednu verziju brz GOTYA uspio sam nju aktivirat i dobit GOTY 🙂

  • ZhuleCRO

    18.10.2013 - 16:06

    Imam običnu verziju (nije GOTY) Arkham Asylum, upisao ključ, ključ je invalidan 😛
    Ko ih jebe, igru neću opet platiti 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?