HCL.HR

Batman: Arkham navodno bi mogao završiti na Nintendo Switch konzoli

Zoran Žalac 07.02.2022.   •   2 komentara


Jedna francuska trgovina navodi kako će se Batman: Arkham Collection kasnije ove godine pojaviti na Nintendo Switch konzolama.

Vlasnici Nintendo Switch konzola mogli bi od ove godine dobiti priliku da zaigraju igre iz serijala Batman: Arkham. Jedna francuska trgovina – ista ona koja je predvidjela dolazak The Witchera 3 na Switch – navodi kako Batman Arkham Collection dolazi na Switch krajem osmog mjeseca 2022., po cijeni od 60 eura.

Premda službene potvrde za to nemamo, ne bi nas čudilo da je ovo istina. Na Switchu su naknadno oživjeli brojni drugi serijali poput BioShocka ili Borderlandsa, a samom Batmanu ovo ne bi bio prvi nastup na Nintendovim konzolama. Naime, Arkham City pojavio se još na Nintendo Wii U konzoli davne 2012.

Nema sumnje kako bi Switch trebao moći vrtjeti Arkham Asylum i Arkham City – ipak su to igre koje su izašle još u eri PS3/X360 konzola. Arkham Knight je pak druga priča jer je to nešto zahtjevnija igra, no ako su Crysis Remastered i Witcher 3 zaživjeli na Switchu – ništa nije nemoguće.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Iron666

    07.02.2022 - 11:33

    Ovo bi bilo super! Definitivno jedan od dražih serijala. Sve dijelove sam sa opakim guštem odigrao 😀

  • Loghain

    07.02.2022 - 18:32

    Odličan serijal koji je napravio revoluciju u žanru superherojskih igara. Uskoro izlazi od njegovih tvoraca Rocksteadya Suicide Squad: Kill the Justice League i od W.B. Gotham Knights, to su igre koje bi trebale biti dosta slične, nadam se da će biti dobre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?