HCL.HR

Oznaka: Batman

Svijet je napustio Kevin Conroy, legendarni glumac koji je bio glas Batmana

Dominik Vadas 11.11.2022.

Kevin Conroy, legendarni glumac i čovjek koji je svojim talentom i predanim radom postao sinonim za Batmana, napustio nas je u 66-oj godini života. Kako doznajemo, slavni glumac je preminuo u četvrtak 10.11., nakon kratke i teške borbe s rakom. 

RecenzijaGotham Knights

Dominik Vadas 31.10.2022.

Gotham Knights imao je hvalevrijednu ideju o Batman igri u kojoj bi glavnu ulogu imali njegovi učenici. Nažalost, Gotham Knights razočarao nas je na gotovo svim razinama, toliko da igra lako može postati konkurent za razočarenje godine.

Batman umire u 30 fps-a na konzolama, igrači su ljuti na Gotham Knights

Zoran Žalac 15.10.2022.

Developeri su potvrdili kako Gotham Knights neće imati mogućnost izvedbe u 60 sličica po sekundi na konzolama, što je izazvalo negodovanje igrača.

Gotham Knights u zadnjem videu ima objašnjenje zašto su ulice Gothama prazne

Zoran Žalac 07.10.2022.

Objavljen je zadnji video prije izlaska Gotham Knightsa, s nekim dodatnim uvidima u priču koja čeka četvero junaka u borbi protiv Court of Owlsa.

Gotham Knights morat će se odigrati više puta da bi se vidjelo cijelu priču

Zoran Žalac 26.09.2022.

Svaki od četiriju likova u Gotham Knightsu imat će svoju varijaciju na događaje u igri pa developeri kažu da će se igra morati odigrati četiri puta da vidite sve što nudi.

Batman: Arkham Asylum – IT’S DA BAT!

Zoran Žalac 25.08.2022.

Na današnji da prije točno 13 godina pojavila se igra Batman: Arkham Asylum – jedna od najboljih avantura s legendarnim likom iz DC univerzuma.

Gotham Knights dobio novi datum izlaska, ali bez brige – nije odgođen

Josip Klanfar 24.08.2022.

Kao što i sam naslov kaže, pomaknut je datum izlaska Gotham Knighta, ali u drugačijem smjeru od očekivanog pa igra izlazi ranije. Osim toga, vidjeli smo i Harley Quinn i ostatak neprijatelja.

Batgirl u Gotham Knights ne štedi ni muške ni ženske protivnike

Zoran Žalac 22.07.2022.

Barbara Gordon, aka Batgirl, u igri Gotham Knights borit će se za uspomenu svog pokojnog oca, a evo s kakvim će arsenalom poteza raspolagati.

Nightwing i njegove frizure u fokusu su novog Gotham Knight videa

Zoran Žalac 10.06.2022.

Mrtav je pravi zaštitnik Gotham Cityja, pa će na njegovo mjesto uskočiti plavi zaštitnik Gotham Cityja. Nightwing će u Gotham Knightsu često posjećivati frizera, a u novom traileru možete provjeriti kakve je poteze pripremio za svoje protivnike.

The Batman će dobiti nastavak, potvrdio je Warner Bros.

Zoran Žalac 27.04.2022.

Roberta Pattinsona ponovno ćemo gledati u ulozi Batmana – na CinemaConu je potvrđeno kako će filmski hit The Batman u budućnosti dobiti svoj nastavak.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?