HCL.HR

U bazi podataka za Steam pronađeni su tragovi još jedne PlayStation ekskluzive

Zoran Žalac 27.10.2021.   •   7 komentara


Čini se kako bi sljedeća Sonyjeva igra za PC platformu mogla biti kooperativni platformer Sackboy: A Big Adventure.

Sad kad znamo da Uncharted 4 i God of War stižu na PC, pitanje je koja će sljedeća Sonyjeva igra završiti s tretmanom za miš i tipkovnicu. Ako je vjerovati referencama u bazi podataka za Steam, mogao bi to biti Projekt Marmelade! Ne znate što je “Projekt Marmelade?” – to je kodno ime igre koju znamo pod nazivom Sackboy: A Big Adventure.

Taj je izometrijskih platformer solo ili co-op formata prošle godine bio jedna od lansirnih igara PlayStation 5 konzole. Igra je razvijana u partnerstvu s ekipom Sumo Digital, kojoj PC platforma nije strana.

Simpatični vuneni lik Sackboy inače nikada nije zabavljao PC publiku, ali tehnički gledano nije bio ni potpuno vjeran PlayStationu jer se jednom prilikom pojavio i u mobilnoj igri.

Ono što je potencijalno najzanimljivije kod ove glasine jest to da Sackboy: A Big Adventure nije osobito stara igra. Od njezinog izlaska nije se još napunilo ni godinu dana. Prethodne PlayStation ekskluzive s dolaskom na PC čekale su 2-3 godine.

Komentari (7)

  • Zoran Žalac

    27.10.2021 - 16:26

    Plz ne prozivat fanboye, samo se onda potiče nepotrebno prepiranje čiji je komad hardvera vrijedniji.

    • vragec25cro

      @Zoran Žalac, 27.10.2021 - 17:01

      Pa zna se,kao i kod automobila koji je skuplji 🙂

  • Resycler

    27.10.2021 - 16:38

    Fala onoj stvari što Sony konačno shvača da im PC nije konkurentna, nego samo alternativna platforma na kojoj mogu dodatno zaraditi.

    • RickBarry

      @Resycler, 27.10.2021 - 17:40

      Pa da,realno. Većina ljudi koja ima PC neće nikada kupiti konzolu kao primarni sistem nevezano uz ekskluzive. Isto to vrijedi i obratno. Win win za sve

  • Dragan[MKD]

    27.10.2021 - 17:49

    Ne čudi me vijest, bilo je ranije na portalu da prodaju ne ide najbolje, prodale su allegedly vrlo malo primjerka igre, manje od očekivanja. Evo sad prodaju u paketu sa PS5 bundle, po full cijenu naravno.

  • ukek

    27.10.2021 - 17:49

    Osobno bih vise volio da je Ratchet and Clank ali dobro u svakom slucaju, win win .. naravno za normalne ljude, ali ne i za kukavez iskompleksiranu.

  • funky0308

    29.10.2021 - 18:18

    Sto se mene tice samo neka Uncharted dodje, ovo moze i pricekati 🙂 .. TLOU se jos ceka ali vjerujem da je samo pitanje dana kada ce se i to najaviti. Zivjeli i svima svega 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?