HCL.HR

Obećavajući indie naslov Below otkazan do daljnjega

Juraj Bevandić 21.08.2016.   •   2 komentara


Zanimljivi dungeon-crawler Below koji nam je već dugo na radaru je naglo nestao s njega. Developeri su danas objavili kako će se javiti kad budu spremni reći nešto konkretno o igri.

below

Nezavisni studio Capybara Games na E3 sajam 2013. godine došao je s najavom svog idućeg projekta nakon dobro prihvaćenog Superbrothers: Sword & Sworceryja. Igru zvanu Below obećali su za 2015. godinu, no te godine ju zatim odgodili za ljeto 2016. Ljeto nam polako prolazi, a mi Below ponovno nismo dočekali, nakon čega developerima nije ostalo mnogo izbora.

Nekidan su na služenoj stranici objasnili kako Below još uvijek nije spreman i umjesto još jednog odokativnog datuma, odlučili su se maknuti iz javnosti dok ne budu imali siguran datum izlaska. Zaista nemamo pojma kada bi to moglo biti s obzirom da nismo dobili nikakve naznake o trenutnom stanju igre osim toga da smo u više navrata vidjeli gameplay, ali iz studija kažu da imaju proizvod koji nažalost nije u razini s njihovim standardima.

Zanimljivo je primijetiti kako ova odluka dolazi u vrijeme kada je nekoliko indie miljenica, poput Mighty No. 9 i No Man’s Skyja, dočekano na nož uprado iz sličnih razloga koje Capybara Games navode. Sigurno nije lako izdati jedan nezavisan naslov u trenutnoj sferi kada bi neuspjeh te igre na tržištu mogao značiti propast tvrtke. U svakom slučaju, kapibare su preslatke životinje, odluka zvuči pošteno i iskreno, a Below nas je dovoljno zainteresirao da ćemo ga sigurno zaigrati jednom kada izađe.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Marac77

    21.08.2016 - 15:19

    Oce i ova bit 60eura haha

  • Mixa

    21.08.2016 - 15:53

    I ja sam se nadao ovoj igri u skorije vreme, posto sam cuo za nju pre vise od godinu dana. Dobro, ako mora da se ceka, cekacemo. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?