HCL.HR

Besplatno se dijeli ovogodišnja hit igra – Loop Hero

Zoran Žalac 21.12.2021.   •   5 komentara


Na Epic Games Storeu danas do 17 sati besplatno se dijeli Loop Hero – interesantna 2D igra koja se prvi put pojavila početkom 2021. godine.

U tijeku je Epicova sezona darivanja PC igrača, a poklon koji nude danas do 17 sati najaktualniji je do sada. Besplatno se dijeli Loop Hero, unikatna 2D igra s početka 2021. godine, koja je između ostaloga bila nominirana i u našem Zlatnom Dabru. Igra inače košta 15 eura i nije neka ogromna investicija, ali je svejedno aktualna jer nije stara ni godinu dana.

Ako vam Loop Hero nije poznat, evo kako smo ga opisali u našoj recenziji:

“U ovom se 2D naslovu doslovno vrtite u krug. Lik se kreće automatski po nasumično stvorenoj mapi, a svaki prolazak kroz početnu točku (kamp) podiže razinu težine protivnika na putu. Svijet izvan staze po kojoj se krećete u krug gradite sami uz pomoć karata koje osvajate u borbi. Sve što postavite na mapu ima neki utjecaj na statistike vašeg lika, protivnike ili sam svijet, a ujedno vam donosi i resurse kojima nadograđujete kamp. Postoji mehanika pametnog građenja pa tako npr. planine i doline treba postavljati jedne kraj drugih da bi se izvuklo više resursa ili dobilo bonus za lika.

Ključna je stvar što se nakon određene količine karata kojih postavite na mapu pojavljuje boss. Sukob s njime ne možete izbjeći, ali ga možete odgađati dok za to budete spremni. Ako tijekom svog kružnog putovanja umrete, onda gubite do 60% prikupljenog materijala, no, možete i kukavički odustati od svoje ekspedicije prije nego se boss pojavi te se vratiti u kamp sa svime i pokušati ispočetka.”

Komentari (5)

  • Deus

    21.12.2021 - 11:23

    Top!

  • kretex

    21.12.2021 - 11:57

    Iskreno nije mi baš nešto

  • MeDoNjA

    21.12.2021 - 12:09

    Koliko sam cekao ovo i onda ti izadju dve igre koje si vec imao i nikad ih nisam odrigrao i onda posle svega toga izadje ovo ….

  • tylerogg

    21.12.2021 - 12:13

    Nisam ni ocekivao da ce poklanjati nesto vrijedno i zanimljivo.

  • dukicas

    21.12.2021 - 13:58

    Samo smeće daju…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?