HCL.HR

Besplatno se dijeli platformer Shantae and the Pirate’s Curse

Zoran Žalac 14.06.2022.   •   1 komentara


Na GOG.com možete dobiti besplatni primjerak hvaljenog metroidvania platformera Shantae and the Pirate’s Curse, koji u redovnoj prodaji košta 20 eura.

Sexy platformer Shantae and the Pirate’s Curse iz 2015. godine dijeli se besplatno u verziji za PC. Možete ga nabaviti na GOG-u, gdje vam trajno ostaje u kolekciji. Samo morate biti brzi jer se ponuda može iskoristiti samo u sljedeća dva dana, dakle do četvrtka u 13 sati.

Shantae je retro tip platformera s naslovom trbušnom plesačicom, koji koristi format metroidvanije i gusarsku tematiku. Jedna je to od onih izazovnih igara, ali isto tako cijenjenih – s preko tisuću (95%) preporuka na Steamu. U redovnoj prodaji igra košta 20 eura, tako da je ovo poprilična ušteda.

Komentari (1)

  • ILoveGaming

    14.06.2022 - 12:16

    Nedavno se i Venetica Gold Edition djelila besplatno, inaće izvrsna RPG igra iz 2009 godine slična Gothicu samo što se igra sa ženskim likom. Meni igra veoma loše radi pa sam odustao od igranja. Problem je vjerojatno u Windowsu 10 jer vjerujem da bi mi na Windows 7 igra normalno radila.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?