HCL.HR

Besplatno si nabavite Full Throttle Remastered

Pero Mlinar 13.12.2018.   •   1 komentara


Full Throttle jedna je od kultnih igara Tima Schafera, povodom GOG-ove zimske rasprodaje dostupna potpuno besplatno.

U GOG-u su u posljednje vrijeme prilično darežljivi. Recimo, prije dva mjeseca nudili su potpuno besplatno Shadow Warrior 2. Danas i sutra pak možete na njihovim stranicama besplatno preuzeti jedan drugi naslov. Radi se o igri Full Throttle Remastered iz 2017. godine.

Ako niste upoznati s time, riječ je o remasteru jedne od kultnih igara iz 90-ih. Na njoj je inače radio Tim Schafer s ekipom iz LucasArtsa. Full Throttle pripada skupini klasičnih avantura iz zlatnoga doba toga žanra, a remasterom je ogrnuta potpuno novim ruhom – a poboljšan joj je i zvuk.

U ovome momentu imate još približno 47 sati da je preuzmete. Budite stoga radišni, ostavite se zadaće ili onoga što li već trenutno radite pa se zaletite do GOG-a dok ponuda nije istekla. Isto tako, nije da reklamiram, ali GOG trenutno ima u ponudi hrpu naslova na sniženju do 90% pa možda naletite na još nešto zanimljivo. Onako usput.

 

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • funky0308

    14.12.2018 - 17:55

    Niti jednog komentara na ovakvu vijest?! Pa to je grijeh. Bas krenuo reci da je igra bespla i da si ljudi skinu ali izgleda da bas i nema nekog interesa, barem ne ako je suditi po komentarima. Inace, ovaj remaster se moze odigrati na novi, remasterizirani nacin ali i kao stari Full Throttle. Zvuk je originalan ali remasteriziran i popravljen i jedva cekam da krenem igrati. BTW, ako netko treba Steam kod za Lego The Hobit, uzeo sam danas na Humble Bundleu ali imam vec igru pa dam nekome kljuc (ako je to moguce, ne znam da li veze odmah na racun, mislim da ne).. pozdrav ekipa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?